Servicii Airbnb

Chefi în Lemon Grove

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Lemon Grove

Chef

Bucătărie mexicană modernă în Israel

22 de ani de experiență Sunt bucătar și consultant culinar cu experiență, care a crescut gătind mâncăruri tradiționale mexicane. Am studiat la Le Cordon Bleu Las Vegas, perfecționându-mi abilitățile culinare. Am călătorit prin țară ajutând restaurantele prin rafinarea meniurilor și simplificând bucătăriile.

Chef

Masă privată bazată pe senzori de Daniella

20 de ani de experiență sunt bucătar, somelier și artist vizual care creează experiențe culinare unice. Am studiat arta culinară, am lucrat la Biko & Rústico și am învățat în bucătăria bunicii mele. Am câștigat cea mai bună cină Baja (revista San Diego) și primul loc Ceviche Master din California.

Chef

Bucătar personal de Michael Rodriguez

Cu peste 14 ani de experiență în industria ospitalității, am cultivat o pasiune profundă pentru a crea experiențe de neuitat prin mâncare. Fundalul meu se întinde pe o varietate de restaurante, unde mi-am perfecționat abilitățile atât în bucătărie, cât și în serviciul pentru oaspeți. Astăzi, mă specializez în crearea de meniuri personalizate și găzduirea de evenimente intime, semnificative, care îmbină creativitatea, aroma și profesionalismul. Fie că este vorba de o cină privată sau de o experiență culinară selecționată, aduc inimă, precizie și o notă personală pe fiecare farfurie.

Chef

Arome premiate de Chef Toco

15 ani de experiență creez experiențe culinare personalizate pentru retrageri, nunți și evenimente private. Am studiat la Școala culinară a Centrului European din Curitiba, Brazilia. În 2008, mi-am deschis primul restaurant și am câștigat un premiu național major pentru bucătăria braziliană.

Chef

Bucătărie mediteraneană Baja oferită de Angel

10 ani de experiență am experiență practică în locuri celebre, cum ar fi Bleu Boheme și Wormwood. Am început în catering la scară largă și am evoluat în bucătăriile franceze și baja mediteraneene. Am făcut parte din echipa care a câștigat Wormwood „Cel mai bun restaurant nou din 2022”.

Chef

Arome latino-americane de la Hector

9 ani de experiență sunt bucătar mexicano-ecuadorian, cu o vastă experiență în bucătăria sud-americană. Am studiat la un colegiu culinar de clasă mondială cu instrucțiuni cu influențe franceze. Am lucrat ca bucătar executiv și restaurante co-proprietate în Mexic și Baja California.

Toate serviciile de chef

Bucătărie argentiniană la grătar de Emiliano

Sunt Chef Emiliano, un nomad culinar născut în Argentina și acum cu sediul în San Diego. Am petrecut ani de zile stăpânind arta asado, tradiția gătită la foc a Argentinei, înrădăcinată în intuiție, răbdare și respect. Calea mea m-a determinat să conduc un restaurant în Brazilia, să lucrez în bucătării din SUA și să explorez aromele îndrăznețe și vibrante ale Asiei de Sud-Est. Aceste călătorii globale mi-au modelat stilul de gătit rustic, plin de suflet. Acum creez mese captivante, cu foc deschis, care conectează oamenii prin aromă, foc și poveste. Indiferent dacă prăjesc lent coaste scurte sau atârn găini agățate deasupra cărbunelui strălucitor, aduc tradiția, atmosfera și energia la fiecare adunare. Când stăm la foc și împărțim o masă, nu mâncăm doar — creăm o amintire, un moment de conexiune care persistă mult după ultima mușcătură.

Tarif de fuziune proaspăt de Francoise

20 de ani de experiență, ea este un chef care a lucrat în mese rafinate în vile și pe iahturi. S-a antrenat la Gambero Rosso Italia. De asemenea, a aflat despre bucătăriile diferitelor țări atunci când era bucătar călător.

Se îndreaptă spre sud Pentru iarnă de Mikhail

10 ani de experiență aduc creativitate și o dragoste profundă pentru bucătăriile de fuziune din sud, Caraibe și japoneze. Sunt certificat de ServSafe Manager, asigurând siguranța și calitatea alimentelor. Am servit ca chef personal pentru un cuplu de logodnici de 90 de zile, creând mese de neuitat.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 ani de experiență Conduc bucătăria de la The Blu Cabana Cigar and Wine Bar, oferind mese de înaltă calitate. M-am antrenat de la un băiat de autobuz la bucătar-șef peste cariera mea. Îmi place să creez rețete și să pregătesc mâncare pentru servicii și evenimente speciale.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară