Servicii Airbnb

Catering în Seminole

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de catering

Arome din New Orleans de Val

Creez preparate culinare incluzive, unde toată lumea se bucură de aceeași mâncare delicioasă.

Catering elegant oferit de Jessica

De la nunți intime la evenimente de anvergură, aduc la viață viziuni culinare cu afacerea mea.

Vails Brothers Pui, pește și creveți

Rețete de familie în ultimii 15 ani. Restaurante negre cu cea mai rapidă creștere din St. Louis.

Mâncare gourmet de la Chef Mo

Sunt un chef privat cu peste 8 ani de experiență, specializat în mese memorabile.

Bucătărie franceză și mediteraneană oferită de Kathryn

Creez mese memorabile de inspirație europeană.

Mic dejun proaspăt, local, de Dan

Servesc mese proaspete, locale, pentru grupuri, inclusiv un afișaj vibrant de mezeluri.

Mese pe bază de plante și fusion oferite de Niomi

Concentrarea mea este să gătesc o gamă largă de preparate culinare-elegante și sănătoase până la vegane și fuziunea asiatică-Texas.

Chefi de pe Coasta Golfului Mexic

Sunt bucătar cu 30 de ani de experiență, oferind experiențe private de luat masa la domiciliu.

Bucătărie fusion globală de Kyndra

De la petreceri mici la evenimente de lux mari, creez meniuri delicioase.

Preparate perfect pe bază de plante de Niomi

Creez mese fără produse de origine animală cu arome îndrăznețe și inovatoare.

Suflet sudic și fler global de Ben

Aduc experiență culinară și creativitate, reimaginând mâncarea confortabilă cu arome îndrăznețe.

Cină privată personalizată de la LK Culinary

Creăm preparate din bucătăria de 5 stele în bucătăria ta de acasă, de la meniuri de degustare până la adunări mari.

Fă-ți șederea mai plăcută cu un serviciu de catering de la un specialist

Profesioniști locali

Serviciu de catering cu preparate delicioase, livrate cu grijă, perfecte pentru orice ocazie

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară