Mănâncă, că trecem în noul an
Un meniu care face scântei: arome surprinzătoare, combinații îndrăznețe și pentru a sărbători te așteaptă o sticlă de șampanie gratuită - pentru că noul an trebuie întâmpinat cu gust... și un frumos „cin cin”!
Traducere automată
Chef în Greve in Chianti
Oferit la locuința ta
MangiAmo 2025
967 lei 967 lei per oaspete
Minimum 4.834 lei pentru a rezerva
Aperitiv: tacos cu crudité de creveți teriyaki și rodie, scoici cu unt noisette pe piure de anghinare din Ierusalim
Primul fel: cremă de scoici cu consistență dublă Pici, bottarga și crumble aromat Tartar de amberjack cu orez cu șofran și frunză de aur
fel principal: file de amberjack CBT cu broccoli cremos și morcovi în unt
Sorbet de lămâie, obraz de vită în sos Bordeaux, ceapă Borrettane murată și chipsuri de țelină
Deșert bavarez cu șampanie și ciocolată cu piper tasmanian pe aur
Poți lua legătura cu Alessandro trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
17 ani de experiență
bucătar restaurant trattoria da Giotto
Reușită în carieră
bucătar cu experiență solidă, atenție la calitatea și sezonalitatea ingredientelor
Educație și formare
Formare în Germania și Italia hoteluri și restaurante
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florența și Bagno a Ripoli. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 15 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Alessandro este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
967 lei De la 967 lei per oaspete
Minimum 4.834 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?


