Servicii Airbnb

Chefi în Union City

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Mâncare sufletească afro-caraibiană de Olushola

Am lucrat în locuri culinare de top din New York, inclusiv Red Rooster, Food52 și The Kitchn.

Mese aventuroase, sustenabile, oferite de Isabel

Sunt un bucătar pasionat, dedicat mâncării locale, sustenabilității și gătitului în aer liber.

Mese italiene autentice de Francesco

Sunt bucătar și muzician din Modena, Italia.

Arome globetrotting de Natacha

Activist culinar și specialist în vinuri, am scris o carte de bucate haitiană premiată.

Zona de luat masa la nivel de Michelin de Nicholas

Unesc în mod durabil influențele clasice franceze, asiatice și americane noi pentru un tarif elegant.

Arome globale îndrăznețe de Oscar

De la mese rafinate la casual rapid, vegan la raw, îmbrățișez fiecare stil cu creativitate.

Flerul clubului de cină de pe coasta de est de la Lala

Amestec aromele îndrăznețe din LA cu căldura din Caraibe și sofisticarea orașului New York pentru mese unice.

Mese rafinate de sezon de la Cory

O gamă largă de mese cu mai multe feluri de mâncare, concepute pentru a introduce o cavalcadă de gusturi.

Sufletul sudic întâlnește starea de bine de Yvette

Combin confortul sudic și starea de bine modernă prin ingrediente organice, provenite din surse locale.

Meniuri pentru micul dejun, prânz și cină de la Nigel

Sunt specializată în crearea unui meniuri rafinate care amintesc de restaurantele din New York.

Elevate Dining in NYC

La Chef Rivera, suntem specializați în experiența multi-cuisine, reunind aromele îndrăznețe ale Mexicului, eleganța Franței, simplitatea italienilor, precizia japonezilor. Îmbunătățim lucrurile

Arome culturale și mese rafinate de la Alana

Creez mâncăruri globale care îmbină creativitatea, abilitățile și conexiunea personală.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară