Servicii Airbnb

Chefi în Bonita

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Bonita

Pagina 1 din 2

Chef

Bucătărie mexicană modernă în Israel

22 de ani de experiență Sunt bucătar și consultant culinar cu experiență, care a crescut gătind mâncăruri tradiționale mexicane. Am studiat la Le Cordon Bleu Las Vegas, perfecționându-mi abilitățile culinare. Am călătorit prin țară ajutând restaurantele prin rafinarea meniurilor și simplificând bucătăriile.

Chef

Masă privată bazată pe senzori de Daniella

20 de ani de experiență sunt bucătar, somelier și artist vizual care creează experiențe culinare unice. Am studiat arta culinară, am lucrat la Biko & Rústico și am învățat în bucătăria bunicii mele. Am câștigat cea mai bună cină Baja (revista San Diego) și primul loc Ceviche Master din California.

Chef

Sărbătoare mediteraneană de Maximilian

Călătoria culinară a bucătarului Max a început în inima orașului Boston, unde a fost inspirat de gătitul sicilian al bunicii sale Carmella și a tatălui său Domenic. Experiența sa profesională a început la vârsta de 14 ani, lucrând la o piață locală de pește și la delicatesele italiene ale familiei sale. Căutând să-și extindă expertiza culinară, Chef Max s-a mutat în San Francisco Bay Area în 1998. Până la vârsta de 23 de ani, și-a asigurat prima poziție de Chef De Cuisine, deschizând o nouă braserie americană la Claremont Resort din Berkeley. Doar doi ani mai târziu, și-a asumat primul său rol de Executive Chef și a continuat să conducă bucătării în ultimii 20 de ani. În prezent, Chef Max se concentrează pe mese personale și private în comitatul San Diego.

Chef

Arome premiate de Chef Toco

15 ani de experiență creez experiențe culinare personalizate pentru retrageri, nunți și evenimente private. Am studiat la Școala culinară a Centrului European din Curitiba, Brazilia. În 2008, mi-am deschis primul restaurant și am câștigat un premiu național major pentru bucătăria braziliană.

Chef

Bucătărie argentiniană la grătar de Emiliano

Sunt Chef Emiliano, un nomad culinar născut în Argentina și acum cu sediul în San Diego. Am petrecut ani de zile stăpânind arta asado, tradiția gătită la foc a Argentinei, înrădăcinată în intuiție, răbdare și respect. Calea mea m-a determinat să conduc un restaurant în Brazilia, să lucrez în bucătării din SUA și să explorez aromele îndrăznețe și vibrante ale Asiei de Sud-Est. Aceste călătorii globale mi-au modelat stilul de gătit rustic, plin de suflet. Acum creez mese captivante, cu foc deschis, care conectează oamenii prin aromă, foc și poveste. Indiferent dacă prăjesc lent coaste scurte sau atârn găini agățate deasupra cărbunelui strălucitor, aduc tradiția, atmosfera și energia la fiecare adunare. Când stăm la foc și împărțim o masă, nu mâncăm doar — creăm o amintire, un moment de conexiune care persistă mult după ultima mușcătură.

Chef

Baja-Mediterană de Angel

10 ani de experiență am experiență practică în locuri celebre, cum ar fi Bleu Boheme și Wormwood. Am început în catering la scară largă și am evoluat în bucătăriile franceze și baja mediteraneene. Am făcut parte din echipa care a câștigat Wormwood „Cel mai bun restaurant nou din 2022”.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară