Servicii Airbnb

Chefi în Londra

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Mese sezoniere cu plante de la Maisie

Accent pe sezonalitate, aprovizionarea locală și practicile privind deșeurile reduse.

Meniuri italiene de la Giovanni

Am gătit în cele mai bune restaurante italiene, inclusiv Al Duca din centrul Londrei.

Mese versatile de la Manny

Creez arome imaginative care îmi încântă clienții.

Meniu de degustare de chefi la restaurant de la Yuzu

Sunt un bucătar care a lucrat în locuri cu stele Michelin, cum ar fi The Five Fields din Chelsea.

Ingrediente simple, tone de aromă de la Panagiotis

Aduc abilități stăpânite la restaurantele de top și de la lucrul cu chefi renumiți.

Masă sezonieră de familie sau tip bufet de la Yuzu

Construiesc mâncăruri vibrante, de sezon, pentru adunări, asigurându-mă că fiecare masă este memorabilă.

Mese clasice și meniuri rafinate cu degustare de Alan

Gătitul meu evidențiază arome autentice, tehnici moderne și cele mai bune ingrediente.

Bucătărie romană și arome globale de Graciela

Îmbin tradițiile romane cu accente internaționale, creând meniuri rafinate, bine rotunjite.

Petreceri și mese preparate din partea lui David

Îți voi transforma locația într-un refugiu culinar pentru o cină, o petrecere a găinilor sau orice sărbătoare.

Bucătărie proaspătă de casă oferită de Ane

Creez mese calde, reconfortante, care reunesc oamenii, inspirați de adunările de familie.

Tarif pentru petrecerea britanică de la London Private Chef

Chef de patiserie instruit, care lucrează ca bucătar personal pentru a livra mese personalizate clienților

Mese rafinate italiene și mediteraneene de Giovanni

Creez experiențe culinare rafinate cu gusturi mediteraneene tradiționale și moderne.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară