Servicii Airbnb

Chefi în Paris

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Călătorie culinară de Gustave

Am colaborat cu mărcile Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Bucătărie fusion franceză oferită de Cyril

Reprezint mâncarea bine în Franța și sunt un provocator al emoțiilor culinare.

Meniuri de bucătar din frigiderul tău de Philippe

În calitate de bucătar-șef cu stele Michelin din 2009, creez rețete pentru a sublima viața de zi cu zi.

Mese creative oferite de Stanislas

Am lucrat în întreaga lume și, mai recent, la La Table de Cybèle.

Meniuri de sezon de la Amina

În calitate de bucătar-șef, am avut ocazia să gătesc pentru Lacoste și Bonne Maman.

Alianțe gastronomice Toshitaka

Am lucrat cu cei mai buni chefi și am câștigat un star în 2017.

Meniuri creative de degustare de la Stuart

Sunt un bucătar care a lucrat în bucătării de la Paris la Tokyo, de la Berlin la Bangkok.

Experiență culinară japoneză autentică în zona Paris

În calitate de chef privat, gătesc farfurii de familie și tradiționale japoneze, așa cum se găsesc în izakaya's

Mese italiene moderne de la Maurice

Am gătit mâncărurile italiene autentice și magice pe care le găsești în cele mai bune Osteria din Italia. +10000 de oaspeți, inclusiv Showbiz și celebrități corporative.

Gastronomie franceză realizată de bucătarul-șef Loïc Krimm

În calitate de bucătar-șef de 10 ani și 21 de ani de experiență în gătit, ofer o gastronomie franceză rafinată și personalizată, pentru a-ți transforma mesele în momente excepționale.

Voi fi bucătarul tău privat pentru a doua zi

Meniu personalizat, adaptat preferințelor tale, pentru o masă sau toată săptămâna.

Mese rafinate franțuzești de la Killian

Abordarea mea culinară este precisă, creativă și ecologică.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară