Cină placată cu Ashley
Creează experiențe culinare memorabile cu ingrediente locale proaspete și tehnici inovatoare.
Traducere automată
Chef în Port Charlotte
Oferit la locuința ta
Cină tip bufet casual
329 lei 329 lei per oaspete
O cină tip bufet pentru mulțimi mai mari. Opțiunile includ mai multe aperitive, feluri principale, părți laterale și deserturi.
Cină cu placare formală
350 lei 350 lei per oaspete
O cină cu mai multe feluri de mâncare, cu 1 până la 3 aperitive, fel principal și desert. Include planificarea meniului, cumpărăturile, configurarea, servirea și curățarea.
Cină de surfing și gazon
1.094 lei 1.094 lei per oaspete
O cină cu fructe de mare sau surf și gazon, fie placată, fie în stil bufet. Prezintă prețuri proaspete, locale, pe timp de sezon și pe piață.
Poți lua legătura cu Ashley trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
5 ani de experiență
Am lucrat în restaurante de pe coasta golfului Florida până la Chicago
Menținerea unui scor de 5 stele
A menținut un scor de 5 stele pe mai multe platforme timp de 3 ani, construind relații
Antrenat cu furnizorul de servicii de catering cunoscut
M-am pregătit cu furnizori de servicii de catering de renume din Chicago, abilități în selecția personalizată a meniurilor.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Port Charlotte, North Port, Sarasota și Siesta Key. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine:
Englewood, Florida, 34223, Statele Unite ale Americii
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 65 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Nu există disponibilitate
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




