Mâncare care merită strânsă
Caut întotdeauna cele mai proaspete ingrediente locale și de sezon pentru a le folosi și fac tot ce pot pentru a mă asigura că evenimentul tău este ceva despre care tu și oaspeții tăi vorbiți ani de zile.
Traducere automată
Chef în Puckapunyal
Oferit la locuința ta
Canapée mici
202 lei 202 lei per oaspete
Minimum 4.024 lei pentru a rezerva
această selecție de gustări este perfectă pentru socializare și sărbători de orice dimensiune. Fiecare piesă este realizată pentru a fi atât memorabilă, cât și ușor de savurat.
Servirea mesei la un platou comun
460 lei 460 lei per oaspete
Minimum 1.839 lei pentru a rezerva
avem o varietate de meniuri și bucătării diferite din care puteți alege, toate concepute pentru a fi împărtășite în stil familial.
Meniu degustare sezonier
518 lei 518 lei per oaspete
Minimum 2.069 lei pentru a rezerva
un meniu de degustare cu trei feluri de mâncare, folosind ingrediente locale și de sezon, cu o scurtă descriere a fiecărui fel de mâncare, pentru a te bucura și a învăța.
Poți lua legătura cu Alex trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
11 ani de experiență
Cel mai recent, barul de vinuri Vex, Cecconi's și bucătarul-șef pentru Motor GP și Melbourne Cup
Educație și formare
Diplomă culinară de la Paterson Global Institute din Canada
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Pootilla, Euroa, Kimbolton și Yea. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
460 lei De la 460 lei per oaspete
Minimum 1.839 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




