Servicii Airbnb

Chefi în Tampa

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Tampa

Chef

Cusine global by Sovelle

13 ani de experiență Crescând într-o casă de bucătari, mi-a aprins pasiunea și m-a determinat să rămân creativ. La colegiul de artă culinară Le Cordon Bleu, am studiat artele culinare și coacerea. Îmi evoluez în mod constant stilul de gătit, rămânând înaintea celor mai recente tendințe alimentare.

Chef

Tampa

Bucătărie fusion oferită de Manny

15 ani de experiență împărtășesc abilități de la restaurante cu stele de la fermă la masă și cu stele Michelin. Am studiat la Centrul Culinar Internațional din New York. Am lucrat la unul dintre cele mai apreciate restaurante la nivel global în 2013 și 2015 „ Celler De Can Roca”. Munca și perfecționarea continuă a abilităților mele și găsirea identității mele în bucătărie, Am început să-mi îmbrățișez cultura și să aduc noi arome din America Latină și din bucătăria asiatică. Sper că mâncarea mea aduce multă bucurie și o memorie autentică.

Chef

Fuziune costală de Chef Antwan Coleman

28 de ani de experiență, îmi place să gătesc arome îndrăznețe într-o varietate de setări. Am început să gătesc la vârsta de 4 ani și profesional la 13 ani. Am fost prezentat în Food Network, The Cooking Channel, Good Morning New Orleans și Soleish Magazine.

Chef

Cină privată cu un bucătar premiat

10 ani de experiență m-am antrenat sub pictogramele culinare Jacques Pépin și José Andrés și am lucrat la Nobu. La Institutul Culinar Francez din New York, mi-am perfecționat abilitățile în tehnica franceză. Fundația James Beard m-a selectat pentru programul Women in Culinary Leadership 2017.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară