La masa ta de bucătarul-șef Nenko
Fă o călătorie culinară prin Florida cu arome latine îndrăznețe Chef Nenko, prospețime de coastă și confort sufletesc servit în privat la masa ta, realizate cu ingrediente și grijă locală.
Traducere automată
Chef în Orlando
Oferit la locuința ta
Trezește-te la soare
550 lei 550 lei per oaspete
Minimum 2.746 lei pentru a rezerva
Prânzul îmbină căldura din Caraibe și răsucirile latine moderne cu un fler tipic floridian. Proaspăt, vibrant, unic.
Drumurile Floridei
989 lei 989 lei per oaspete
Minimum 3.954 lei pentru a rezerva
Un meniu care îmbină toate mâncărurile mele globale preferate cu Florida în inima sa.
Cină locală cu 5 feluri de mâncare
1.319 lei 1.319 lei per oaspete
Minimum 2.636 lei pentru a rezerva
O cină bogată, cu arome globale, care prezintă preparate din bucătăria internațională rafinată, cu arome îndrăznețe, lumești, cu o notă floridiană.
Poți lua legătura cu Chef Nenko trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
20 de ani de experiență
20+ ani de experiență în bucătăria italiană, greacă, mexicană, latină; bucătar-șef Winter Park FL.
Bucătar executiv
Bucătar-șef la Mi Tomatina Paella Bar (2010-2015) în Winter Park FL.
A absolvit Le Cordon Bleu
Instruire profesională la Le Cordon Bleu.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din St. Cloud, Christmas și Mims. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 100 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
1.319 lei De la 1.319 lei per oaspete
Minimum 2.636 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




