Servicii Airbnb

Chefi în L'Hospitalet de Llobregat

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Brunch&Fine pe bază de plante de la Federico

Serviciul nostru îmbină profesionalismul, creativitatea și respectul profund pentru mâncare și oameni.

Chef pentru vacanța ta cu Fabricio

Bucură-te de meniuri internaționale și de brutărie de înaltă calitate în timpul vacanțelor.

Arome mediteraneene creative de Janna

Mâncarea mea îmbină rădăcinile mediteraneene cu creativitatea și tehnicile internaționale.

Tapas, paella și arome mediteraneene de Pablo

Bucură-te de o experiență culinară unică cu tapas și paella spaniolă, asociată cu vinuri regionale, nu sunt incluse. De neuitat!

Bucătărie de sushi și de fuziune asiatică

Gătitul este modul meu de viață și îmi place să fac oamenii să zâmbească cu mâncărurile mele asiatice.

Fuziune mediteraneană de Marc

Sunt un bucătar personal care aduce mâncare mediteraneană, asiatică și latină oaspeților vilelor de lux.

Grătar gourmet cu Fabricio

Bucură-te de un grătar gourmet cu produse de înaltă calitate și garnituri tradiționale.

Astăzi gătești Apalapapa

O experiență unică cu un meniu în 3 pași, atât mediteranean, cât și argentinian

Fuziune italiană-braziliană de Jose Carlos

Antrenat la Academia de Arte Culinare, am creat feluri de mâncare în bucătării cu stele Michelin.

Japanese Fusion by Erik

Meniurile mele prezintă mâncăruri japoneze pe bază de fuziune, concepute pentru a prezenta ingrediente la înălțime.

Bucătar privat în întreaga lume, Grecia

Meniu creat din ingrediente locale, proaspete și de cea mai înaltă calitate. O experiență gastronomică care îmbină esența bucătăriei mediteraneene, produsele de pe piață și aromele de origine

Chef privat André

Bucătării mediteraneene, franceze, italiene, japoneze, indiene și mâncăruri fusion.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară