Ajută-ne să îți îmbunătățim experiența

Utilizăm module cookie și alte tehnologii pentru a personaliza conținutul, pentru a măsura eficacitatea reclamelor și pentru a oferi o experiență optimizată. Unele module cookie sunt necesare pentru funcționarea site-ului și nu pot fi dezactivate. Dându-ți acordul, accepți politica Airbnb privind modulele cookie. Poți să-ți actualizezi oricând preferințele.

Servicii Airbnb

Chefi în Cannes

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Cannes

Pagina 1 din 2

Chef

Anthony Pichon, bucătarul tău privat din locuința ta

15 ani de experiență m-am antrenat la școala culinară și la restaurantele de top din Londra, Dubai și Sardinia. Am studiat o școală de gătit provensal și restaurante de top din Europa și Orientul Mijlociu. Am peste 15 ani de experiență în a lucra în cele mai bune restaurante din Europa și Orientul Mijlociu.

Chef

Bucătărie modernă franco-mediteraneană de Valentin

10 ani de experiență în restaurantele cu stele Michelin. Am studiat la Ferrandi Paris și Le Cordon Bleu și la restaurante cu stele Michelin. Mi-am perfecționat abilitățile la Ze Kitchen Gallery cu stele Michelin (1*) și la Hotelul Le Bristol.

Chef

Mese fusion pe Riviera Franceză de Marc

30 de ani de experiență sunt bucătar-șef și iubesc ingredientele locale pentru o abordare a bucătăriei fusion. M-am antrenat la școala de gătit Régis Marcon și am gătit în Luberon și pe Riviera Franceză. Am lucrat cu La Belle Assiette și Take A Chef și am lucrat cu Régis Marcon.

Chef

Bucătărie franceză de Frederic

10 ani de experiență Sunt un expert culinar cu o pasiune pentru crearea de experiențe personalizate. Am învățat să gătesc cu bunica mea, apoi mi-am perfecționat abilitățile în bucătării profesionale. Aduc dedicație și pasiune pentru crearea de experiențe personalizate pentru fiecare eveniment.

Chef

Mese de lux pe Riviera Franceză de la Emmanuel

40 de ani de experiență am lucrat ca bucătar personal în Cannes, St. Tropez, Antibes și Riviera Franceză. Am mers la Școala Internațională de Gătit François Rabelais și am lucrat în întreaga lume. Am lucrat în restaurante cu stele Michelin și în locuri de top din München, Paris și Chicago.

Chef

Masă gastronomică cu arome sudice până la Crăciun

30 de ani de experiență Am lucrat în unități de prestigiu de pe Coasta de Azur. M-am pregătit la școala hotelului Paul Valéry din Menton. Am găzduit un curs de gătit pe terasa de pe acoperiș pentru 125 de persoane.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară