Bucătărie italiană de sezon oferită de Stefano

Îmi împărtășesc pasiunea culinară prin meniuri culinare și cursuri de gătit la Gambero Rosso.
Traducere automată
Chef în Roma
Oferit la locuința ta

Apericena Finger food

153 lei 153 lei per oaspete
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
„Degustarea a 5 mâncăruri gourmet cu degete, selectate dintr-o varietate de opțiuni de pește, carne și vegetariene/vegane.”

Roma în farfurie

433 lei 433 lei per oaspete
Minimum 1.018 lei pentru a rezerva
O călătorie prin aromele autentice ale bucătăriei romane. Meniul include 4 cursuri, inclusiv: un aperitiv tradițional, un prim curs la alegere între carbonara, amatriciana sau cacio e pepe, un al doilea fel, cum ar fi coda alla vaccinara sau saltimbocca, și un desert tipic, cum ar fi maritozzo sau ricotta și tartă cu vișine. Fiecare curs este însoțit de povești și de căldura unei întâmpinări romane.

Cină cu carne

458 lei 458 lei per oaspete
Minimum 916 lei pentru a rezerva
Împreună, vom alege meniul în funcție de preferințele tale, pentru a crea o călătorie cu carne gourmet personalizată. Patru cursuri rafinate, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate. Meniul va consta din: aperitiv, primul fel, al doilea fel și desert.

Gustul Italiei

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Gustă o masă cu mai multe feluri de mâncare care evidențiază carnea de fructe de mare și caracterul sezonier.

Cină cu fructe de mare

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.018 lei pentru a rezerva
Împreună, vom alege meniul în funcție de preferințele tale, pentru a crea o călătorie cu pește gourmet personalizată. Patru cursuri rafinate, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate. Meniul include un aperitiv, un prim fel, un al doilea fel și un desert.
Poți lua legătura cu Stefano trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
10 ani de experiență
Mâncărurile mele acordă prioritate sănătății, sustenabilității și ingredientelor de sezon.
Colaborează cu alți chefi
Timpul petrecut la Gambero Rosso m-a adus la colaborări culinare cu chefi renumiți.
Antrenat la restaurantele din Roma
Acum sunt bucătar rezident la Gambero Rosso, o editură cu bucătărie italiană.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Roma. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Stefano este gazdă persoană fizică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
458 lei De la 458 lei per oaspete
Minimum 916 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Bucătărie italiană de sezon oferită de Stefano

Îmi împărtășesc pasiunea culinară prin meniuri culinare și cursuri de gătit la Gambero Rosso.
Traducere automată
Chef în Roma
Oferit la locuința ta
458 lei De la 458 lei per oaspete
Minimum 916 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Apericena Finger food

153 lei 153 lei per oaspete
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
„Degustarea a 5 mâncăruri gourmet cu degete, selectate dintr-o varietate de opțiuni de pește, carne și vegetariene/vegane.”

Roma în farfurie

433 lei 433 lei per oaspete
Minimum 1.018 lei pentru a rezerva
O călătorie prin aromele autentice ale bucătăriei romane. Meniul include 4 cursuri, inclusiv: un aperitiv tradițional, un prim curs la alegere între carbonara, amatriciana sau cacio e pepe, un al doilea fel, cum ar fi coda alla vaccinara sau saltimbocca, și un desert tipic, cum ar fi maritozzo sau ricotta și tartă cu vișine. Fiecare curs este însoțit de povești și de căldura unei întâmpinări romane.

Cină cu carne

458 lei 458 lei per oaspete
Minimum 916 lei pentru a rezerva
Împreună, vom alege meniul în funcție de preferințele tale, pentru a crea o călătorie cu carne gourmet personalizată. Patru cursuri rafinate, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate. Meniul va consta din: aperitiv, primul fel, al doilea fel și desert.

Gustul Italiei

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Gustă o masă cu mai multe feluri de mâncare care evidențiază carnea de fructe de mare și caracterul sezonier.

Cină cu fructe de mare

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.018 lei pentru a rezerva
Împreună, vom alege meniul în funcție de preferințele tale, pentru a crea o călătorie cu pește gourmet personalizată. Patru cursuri rafinate, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate. Meniul include un aperitiv, un prim fel, un al doilea fel și un desert.
Poți lua legătura cu Stefano trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
10 ani de experiență
Mâncărurile mele acordă prioritate sănătății, sustenabilității și ingredientelor de sezon.
Colaborează cu alți chefi
Timpul petrecut la Gambero Rosso m-a adus la colaborări culinare cu chefi renumiți.
Antrenat la restaurantele din Roma
Acum sunt bucătar rezident la Gambero Rosso, o editură cu bucătărie italiană.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Roma. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Stefano este gazdă persoană fizică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?