Meniuri de luat masa la domiciliu de la Ignacio

Chef executiv cu experiență, cu o istorie demonstrată de a lucra în industria ospitalității, Skilled in Catering, Food & Beverage, Hospitality Management, Customer Service și dezvoltarea meniului
Traducere automată
Chef în Miami
Oferit la locuința ta

Opțiune de luat masa intimă

609 lei per oaspete
Adună-i pe cei dragi pentru o excursie intimă de luat masa. Așteaptă-te la un meniu construit pentru mese rafinate.

Arome de fructe de mare și paella

609 lei per oaspete
Meniu cu fructe de mare Mezclum organic cu salată Cesar cu confit de roșii Salată de mezclum cu sfecl, brânză de capră, nuci pecan Tort de crab proaspăt cu sos de paprika tártara Alege 1 fel de mâncare Carpaccio de vită, rucola pentru bebeluși și emulsie de parmezan Tartar de ton cu caviar: spumă de ghimbir maioneză Caracatiță cu caracatiță cu romesco Alege 1 fel de mâncare Paella mixta, fructe de mare și legume Midii mediteraneene cu roșii și usturoi File de vită mignon cu piper saucea și sparanghel la grătar DESERT pavlova cu căpșuni

Arome franțuzești gourmet

609 lei per oaspete
Mousse de foie gras , biscuiți și gem Bacon înfășurat varză de Bruxelles glazurată Salată caldă de creveți, lămâie beurre blanc Les moules marinieres, Supă de ceapă cu gruyere Salade niçoise și dijon vinaigrette Pavează roti de somon cu ratatouille Fricasé de pui cu risotto cu ciuperci File de vită mignon cu piper saucea și sparanghel la grătar Mousse de ciocolată cu cremă gianduja și înghețată de vanilie Pavlova de căpșuni și chantilly Creme brûlée cu fructe de pădure Plăcintă cu lămâie și crustă brûlée
Poți lua legătura cu Ignacio Ramon trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
25 de ani de experiență
Sunt bucătar-șef executiv, cu o istorie în restaurante cu stele Michelin și bucătărie vegană.
Reușită în carieră
Gătitul meu a câștigat laude de la The New York Times și Time Out New York.
Educație și formare
Istoria mea culinară se întinde pe catering, gestionarea băuturilor și sectorul ospitalității.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Scor de 5.0 din 5 stele, pe baza a 1 recenzie

Scorul mediu va apărea după 3 recenzii.
Se afișează 0 din 0 elemente

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Miami, Coral Gables, North Miami și Miami Beach. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 30 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 609 lei per oaspete
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Meniuri de luat masa la domiciliu de la Ignacio

Chef executiv cu experiență, cu o istorie demonstrată de a lucra în industria ospitalității, Skilled in Catering, Food & Beverage, Hospitality Management, Customer Service și dezvoltarea meniului
Traducere automată
Chef în Miami
Oferit la locuința ta
De la 609 lei per oaspete
Anulare gratuită

Opțiune de luat masa intimă

609 lei per oaspete
Adună-i pe cei dragi pentru o excursie intimă de luat masa. Așteaptă-te la un meniu construit pentru mese rafinate.

Arome de fructe de mare și paella

609 lei per oaspete
Meniu cu fructe de mare Mezclum organic cu salată Cesar cu confit de roșii Salată de mezclum cu sfecl, brânză de capră, nuci pecan Tort de crab proaspăt cu sos de paprika tártara Alege 1 fel de mâncare Carpaccio de vită, rucola pentru bebeluși și emulsie de parmezan Tartar de ton cu caviar: spumă de ghimbir maioneză Caracatiță cu caracatiță cu romesco Alege 1 fel de mâncare Paella mixta, fructe de mare și legume Midii mediteraneene cu roșii și usturoi File de vită mignon cu piper saucea și sparanghel la grătar DESERT pavlova cu căpșuni

Arome franțuzești gourmet

609 lei per oaspete
Mousse de foie gras , biscuiți și gem Bacon înfășurat varză de Bruxelles glazurată Salată caldă de creveți, lămâie beurre blanc Les moules marinieres, Supă de ceapă cu gruyere Salade niçoise și dijon vinaigrette Pavează roti de somon cu ratatouille Fricasé de pui cu risotto cu ciuperci File de vită mignon cu piper saucea și sparanghel la grătar Mousse de ciocolată cu cremă gianduja și înghețată de vanilie Pavlova de căpșuni și chantilly Creme brûlée cu fructe de pădure Plăcintă cu lămâie și crustă brûlée
Poți lua legătura cu Ignacio Ramon trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
25 de ani de experiență
Sunt bucătar-șef executiv, cu o istorie în restaurante cu stele Michelin și bucătărie vegană.
Reușită în carieră
Gătitul meu a câștigat laude de la The New York Times și Time Out New York.
Educație și formare
Istoria mea culinară se întinde pe catering, gestionarea băuturilor și sectorul ospitalității.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Scor de 5.0 din 5 stele, pe baza a 1 recenzie

Scorul mediu va apărea după 3 recenzii.
Se afișează 0 din 0 elemente

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Miami, Coral Gables, North Miami și Miami Beach. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 30 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?