Mese de lux de la fermă la masă de la Chef Rhonda
Organizez planuri de masă și găzduiesc cine private elegante, cu o politică de zero deșeuri.
Traducere automată
Chef în San Francisco
Oferit la locuința ta
Prânz cu mâncare sufletească
215 lei per oaspete
Găsește confortul într-o masă copioasă înrădăcinată în tradiție.
Brunch de jazz
1.096 lei per oaspete
Relaxează-te la un brunch sofisticat cu ambianță de jazz live.
Cină la masă cu chef
1.205 lei per oaspete
Bucură-te de o masă cu 3 sau 4 feluri de mâncare, pregătită cu ingrediente locale proaspete și o lovitură cajun.
Experiență de luat masa
1.315 lei per oaspete
Savurează o experiență culinară la înălțime, cu un echilibru între sofisticare și confort.
Experiență culinară în nopți în oraș
1.534 lei per oaspete
Răsfață-te cu o cină elegantă, rafinată, perfectă pentru evenimente de lux pe acoperiș.
Poți lua legătura cu Rewanda trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
28 de ani de experiență
Am încredere în corporațiile de top pentru catering luxos de la fermă la masă.
Reușită în carieră
Sunt bucătarul privat al celor mai buni sportivi din NFL, cum ar fi Dion Jordan, Jalen Richard și DeeBo Samuel.
Educație și formare
Delgado College din New Orleans și Escoffier Culinary Arts Southern University Bayon Rouge
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
4.71 din 5 stele, pe baza a 7 recenzii
Se afișează 0 din 0 elemente
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din San Francisco. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 215 lei per oaspete
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?