Cină de grup privată formală de Chef Dean
Chef Dean creează cine private personalizate, cu preparate culinare uimitoare pentru oaspeți.
Traducere automată
Chef în Phoenix
Oferit la locuința ta
Aperitive Happy Hour
219 lei 219 lei per oaspete
Minimum 1.531 lei pentru a rezerva
Bucură-te de aperitive de dimensiuni mici în timpul happy hour. Această ofertă include un serviciu de cumpărături, alimente, prepararea și livrarea alimentelor.
Cină în stil familial
416 lei 416 lei per oaspete
Minimum 2.624 lei pentru a rezerva
Acest serviciu include crearea de meniuri, cumpărături, prepararea mesei, un serviciu de cină în stil familial și curățenie în bucătărie.
Cină formală
547 lei 547 lei per oaspete
Minimum 2.843 lei pentru a rezerva
Așteaptă-te la un meniu personalizat, cumpărături, prepararea mesei, un serviciu formal placat și curățenie în bucătărie.
Poți lua legătura cu Chef Dean trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
20 de ani de experiență
Four Seasons Resorts din Arizona și Colorado, acum chef privat în ultimii 6 ani.
Reușită în carieră
De asemenea, am fost invitat să pregătesc o cină la conacul guvernatorului.
Educație și formare
Am absolvit Escoffier și Sushi Institute of America din Los Angeles.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
5.0 din 5 stele, pe baza a 3 recenzii
Se afișează 0 din 0 elemente
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Phoenix, Black Canyon City și Scottsdale. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
219 lei De la 219 lei per oaspete
Minimum 1.531 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




