Catering și planificare de evenimente de la Esh-Marie
Sunt un autor de cărți de bucate care se concentrează pe crearea de meniuri sezoniere, creative și asocieri de vinuri.
Traducere automată
Chef în Vacaville
Oferit la locuința ta
Fuziune pură a plantelor
792 lei per oaspete
Acest meniu celiac-Friendly asigură o experiență culinară încântătoare, acordând în același timp prioritate ingredientelor fără gluten pentru a satisface nevoile dietetice. Aceasta este o cină cu trei feluri.
Ziua Jocului!
836 lei per oaspete
Acest meniu oferă un echilibru între preferatele jocurilor clasice, cu o întorsătură creativă. Aceasta este o cină cu trei feluri.
Chef's Choice
932 lei per oaspete
Răsfață-te cu o experiență romantică la cină, fiecare fel de mâncare este o simfonie de arome, care îți permite să organizezi o afacere culinară personalizată care transcende obișnuitul. Aceasta este o cină cu trei feluri.
Poți lua legătura cu Kim trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
12 ani de experiență
Sunt un bucătar care se concentrează pe crearea de meniuri aromate, creative și sezoniere.
Reușită în carieră
Mă mândresc cu faptul că am scris o carte de bucate The Wyne Down, concentrându-mă pe mâncărurile și vinurile de sezon
Educație și formare
Am învățat despre artele culinare și cultura vinului pe cont propriu.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Vacaville și Sacramento. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 792 lei per oaspete
Minimum 3.519 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?