Explorarea bucătăriilor tematice de către Chef David
Sunt specializată în experiențe culinare personalizate, oferind mese selecționate cu mai multe feluri de mâncare și masterclass-uri culinare captivante, adaptate fiecărei ocazii
Traducere automată
Chef în Kissimmee
Oferit la locuința ta
Fiesta mexicană
326 lei per oaspete
Acest meniu al stației va fi decorat și afișat pe insula bucătăriei pentru ca întreaga familie să se bucure, complet adaptabil pentru a satisface cererile sau preferințele alimentare. Conține o stație de chipsuri și salsa, guacamole proaspăt, esquite de porumb, orez galben mexican, frijoles refritos, stație fajita de pui, tampiqueña de vită, enchiladas de brânză și carnitas de porc trasă la tacos
Cină în stil familial
369 lei per oaspete
Acest meniu în stil familial are o stație de sculptură asistată de bucătar pe insula bucătăriei, iar meniul este complet personalizat. Acesta include o salată grecească, cartofi prăjiți, o ratatouille franceză sau caponata italiană, paste, pui în stil preferat și o friptură de coastă sculptată sau un chateaubriand. De asemenea, vom afișa individual desertul selectat.
3 cursuri din sudul Italiei
500 lei per oaspete
Personalizează-ți experiența italiană-americană cu trei feluri de mâncare. Începe-ți experiența cu o supă de nuntă italiană sau o salată clasică Caprese. Pentru felul tău principal, alege dintre popularul Chicken Plicata, Steak Marsala sau o tigaie prăjită, servită cu paste sau risotto. Finalizează cu un Tiramisu clasic, Cannoli sau cu semnătura bucătarului Panna Cotta
Curs de gătit paella
500 lei per oaspete
Să vă facem masa mai interactivă și mai personalizată cu acest curs interactiv de gătit paella (opțional). În funcție de dimensiunea grupului, putem face mai multe tipuri de paella, cum ar fi Valenciana, fructe de mare sau paella neagră (cerneală de calmar). În timp ce ne pregătim paella, ne vom bucura de tapas clasice atemporale, cum ar fi patatas bravas, croquetas și pulpo a la gallega
4 Curs de clasici francezi
717 lei per oaspete
Un meniu personalizat de 4 cursuri care prezintă clasice franțuzești atemporale. Seara ta începe cu o supă clasică de ceapă franțuzească sau o salată răcoritoare de sezon. Pentru primul tău curs, selectează din Coquilles St. Jacques, Escargots de Bourgogne sau Foie Gras. Cursul principal oferă posibilitatea de a alege între două antreuri franceze celebre: Bœuf Bourguignon sau Magret de Canard. Pentru a-ți finaliza experiența, alege dintre două deserturi clasice: eleganta Crème Brûlée sau teatrul Crêpes Suzette.
Experiență de asociere a semnăturii
847 lei per oaspete
Personalizează-ți aventura culinară cu o cină cu patru feluri de mâncare inspirată de bucătăria tematică preferată. Bucură-te de o experiență îmbunătățită de împerechere a mesei bucătarului, unde fiecare curs și împerechere sunt prezentate cu explicații live și perspective culturale, transformându-ți masa într-un masterclass ghidat.
Poți lua legătura cu David trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
20 de ani de experiență
Mă specializez în mese gourmet la fața locului, catering și asocieri culinare.
Reușită în carieră
Îmi împărtășesc pasiunea pentru mâncare învățându-i pe ceilalți.
Educație și formare
Sunt un furnizor de siguranță alimentară DBPR din Florida și ofer standarde de top privind siguranța alimentară.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Kissimmee, Celebration, Lakeland și Winter Haven. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 21 de ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 717 lei per oaspete
Minimum 2.606 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?