De la fermă la masă cu Tamla
De la experiențe cu mai multe cursuri până la mese ocazionale în stil familial sau predarea meselor, te avem pe tine!
Traducere automată
Chef în Charleston
Oferit la locuința ta
Sărbătoare la grătar
658 lei
Un meniu multifuncțional excelent, cu articole la grătar, sosuri creative, arome îndrăznețe și selecții sezoniere. Ca întotdeauna, avem opțiuni vegane și fără gluten
Fiesta mexicană
658 lei
Minimum 3.943 lei pentru a rezerva
O experiență distractivă cu mai multe feluri, inclusiv sosuri / aperitive, antreuri mexicane creative,încheiată cu un desert delicios. Acest lucru este prietenos cu bugetul și adesea un favorit al burlacilor/ burlăcițelor
Sud cu o răsucire
772 lei
Minimum 3.505 lei pentru a rezerva
Bucură-te de un meniu creativ cu opțiuni fără gluten și vegane.
Surf și gazon la înălțime
964 lei
Această abordare elevată a surfingului și a gazonului îmbină tehnicile franceze cu aromele locale. Ofertele includ fructe de mare locale și ingrediente de sezon
Poți lua legătura cu Tamla trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
17 ani de experiență
Filozofia mea include utilizarea ingredientelor locale, de sezon, în timp ce mă adaptez la preferințe.
Reușită în carieră
Dincolo de clienții mei notabili din Los Angeles, m-am alăturat PGA Tour în calitate de bucătar independent.
Educație și formare
Am deținut anterior un restaurant în Caraibe.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Charleston. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
658 lei
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?





