Festin cu foc viu de la Chef G
Creez experiențe culinare captivante care îmbină tradiția, focul și aromele din Asado argentinian și gătitul lent la foc deschis.
Traducere automată
Chef în Asheville
Oferit la locuința ta
Asado tradițional
656 lei
Minimum 2.183 lei pentru a rezerva
Un asado tradițional în stil gaucho aduce esența grătarului argentinian la masa ta.
Friptură de vită la grătar
Friptură de mușchi de porc cu muștar afumat
Costițe de porc cu cruce de fier
Pui la grătar în stil Asado
Legume teriyaki prăjite la jar
Cartofi dulci „Al Rescoldo”
Salată Caesar de autor
Experiență Asado completă
743 lei
Minimum 2.183 lei pentru a rezerva
Experimentează un adevărat Asado argentinian complet cu produse proaspete, de sezon.
Un festin all-inclusive, în stil familial:
Aperitive
Sandvișuri Choripán
Bucățele de Portobello afumat și brânză brie
Scoici învelite în prosciutto
Primul curs
Salată de recoltă din Patagonia
Fel principal
Friptură de vită la grătar
Friptură de mușchi de porc cu muștar afumat
Costițe de porc cu cruce de fier
Pui la grătar în stil Asado
Legume teriyaki prăjite la jar
Cartofi dulci „Al Rescoldo”
Desert
Negresă cu ciocolată și bourbon de la Fuegos
De la mare la grătar
743 lei
Minimum 2.183 lei pentru a rezerva
Creveți, scoici, stridii, somon, mahi mahi, snapper și caracatiță. Toate în stil gaucho pe grătarul nostru deschis.
Meniu cu 10 feluri de mâncare cu foc viu
787 lei
Minimum 3.930 lei pentru a rezerva
Primul fel: stridii la grătar
Al doilea fel de mâncare: provoleta a la Parrilla
Al treilea fel de mâncare: salată de recoltă
Al patrulea curs: „A la Llama” Carolina Trout
Al cincilea fel de mâncare: medalion de mămăligă afumată
Al șaselea curs: cotlete de porc „A la Cruz”
Al șaptelea fel: aripioare de pui la grătar
Al optulea curs: Filet Mignon în saramură uscată 24 de ore
Cursul nouă: Legume rădăcinoase și viță de vie de sezon
Desert: Flan tradițional cu cremă proaspătă și fructe de pădure
Poți lua legătura cu Guillermo trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
16 ani de experiență
Aproape 20 de ani de experiență ca bucătar profesionist în aer liber.
Reușită în carieră
Proprietar și șef șef al Las Piedras, grătar argentinian și restairant, de peste 15 ani.
Educație și formare
Născut și crescut în Buenos Aires, am învățat secretele gătitului focului de la bunicul meu.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
5.0 din 5 stele, pe baza a 2 recenzii
Se afișează 0 din 0 elemente
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Asheville, Candler și Canton. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 20 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
743 lei
Minimum 2.183 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?





