Meniuri vibrante de la fermă la masă de la Cheyenne
Fost chef privat pentru o familie miliardară Fortune 500, mă concentrez pe un tarif sustenabil.
Traducere automată
Chef în Minneapolis
Oferit la locuința ta
Meniu cu 3 feluri de mâncare
652 lei 652 lei per oaspete
Minimum 1.087 lei pentru a rezerva
Această masă ocazională este ideală pentru nopți de întâlnire și adunări în grupuri mici.
Meniu sezonier
761 lei 761 lei per oaspete
Răsfață-te cu o masă cu mai multe feluri de mâncare care evidențiază produsele din sezon. Această opțiune este ideală pentru cine intime și adunări mici.
Meniu de degustare
870 lei 870 lei per oaspete
Bucură-te de o masă de înaltă calitate, placată, cu 5 până la 7 feluri de mâncare și asocieri opționale de vinuri.
Eveniment pop-up
1.304 lei 1.304 lei per oaspete
Savurează un meniu de degustare de înaltă calitate, placat, cu 5 până la 7 feluri de mâncare și asocieri opționale de vinuri.
Poți lua legătura cu Cheyenne trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
15 ani de experiență
Am concurat la concursuri de gătit precum Cochon555.
Chef-in-residence
Am fost bucătar-șef la Fundația Robert Rauschenberg din New York.
Absolvent de școală culinară
Am obținut o diplomă de la Culinary Institute of America din Hyde Park, New York.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Minneapolis și Saint Paul. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine:
Saint Paul, Minnesota, 55105, Statele Unite ale Americii
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 10 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Nu există disponibilitate
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?





