Tradición con fusion por Israel
Ofer preparate din bucătăria tradițională spaniolă cu tehnici moderne și fuziune globală.
Traducere automată
Chef în Sevilla
Oferit la locuința ta
Ceremonie de cacao
153 lei per oaspete
Ceremonia ancestrală cu o băutură crudă de cacao în calea tradiției americane.
Meniu tradițional
331 lei per oaspete
Tgustación de elaboraciones tradicional de la cucina locale.
6 feluri de mâncare din bucătăria tipic andaluză.
Restaurare populară
331 lei per oaspete
Elementele de bază ale cateringului popular local.
Tradiție cu produse de cea mai înaltă calitate și prepararea bucătăriei haute.
Tradiție și fuziune
382 lei per oaspete
Bucătărie tradițională cu tehnici moderne ale bucătăriei actuale.
7 elaborări cu produse locale și tehnici de bucătărie haute.
Meniu Fusion
382 lei per oaspete
Personalizarea experienței în funcție de gusturile lor.
Bucătărie locală sau internațională cu înaltă tehnică de elaborare și calitate.
Poți lua legătura cu Israel trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
20 de ani de experiență
Bucătărie tradițională din Andaluzia, Insulele Canare și Catalonia, cu tehnici moderne.
Reușită în carieră
Chef la restaurante și evenimente precum Mobile World Congress.
Educație și formare
Instruire în școala de catering din peșterile din Nerja.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Sevilla. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Israel este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
De la 331 lei per oaspete
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?