Bucătăria romană a Ilariei

Degustarea mâncărurilor tradiționale romane și a asocierilor de vinuri.
Traducere automată
Chef în Roma
Oferit la locuința ta

Cină romană tradițională

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
O cale de arome autentice care începe cu un aperitiv constând din anghinare pentru a judeca sau a prăji floarea de dovleac cu mozzarella și hamsii (în funcție de anotimp) însoțită de mărgele, legume paste și bruschete mixte. În continuare, două produse de patiserie romane tradiționale, preparate conform rețetelor originale — cum ar fi carbonara, amatriciana sau cacio e pepe. În cele din urmă, un desert clasic atemporal: tiramisù de casă.

Lecții de paste proaspete

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
O experiență autentică dedicată aromelor tradiției romane. Activitatea începe cu un aperitiv de bun venit, însoțit de un vin local Dop În timpul experienței, sunt pregătite și degustate trei tipuri de paste proaspete, fiecare asociat cu un sos tradițional: Fettuccine cacio e pepe Ravioli cu sos proaspăt de roșii Cercei cu sos Norma Se termină cu prepararea și degustarea unui tiramisù de casă.

Cină romană cu mâncare stradală

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
Cină bogată și delicioasă: flori de dovleac crocante, prăjite, cu mozzarella și hamsii, pizza cu mortadella straccialtella și fistic, panzanella cu roșii proaspete, soțul gourmet cu burrata și hamsii și, pentru a închide în dulceață, soțul clasic cu smântână. Toate însoțite de vin local Dop

Cină cu fructe de mare

505 lei 505 lei per oaspete
Minimum 2.011 lei pentru a rezerva
Un traseu maritim gastronomic care urmează să fie definit în funcție de sezon și captură, care include trei aperitive, o paste și un al doilea fel de mâncare, urmat de deserturi din casă. Exemplu de meniu: Aperitive – tartar roșu de ton, caracatiță crocantă pe cremă de cartofi, bruschete cu panzanella de creveți. În primul rând – trofee cu bas, lămâie și fistic. Al doilea – captura zilei cu ingrediente proaspete și mediteraneene. Vin local dop inclus.

Cină romană și asociere de vinuri

606 lei 606 lei per oaspete
Minimum 2.419 lei pentru a rezerva
-Caprese cu mozzarella de bivol, roșii coapte și busuioc proaspăt, îmbunătățite de Falanghina del Sannio, proaspătă și parfumată. - Spaghete Carbonara, cremoase și gustoase datorită pernei crocante, ouălor și pecorinoului roman, însoțite de o elegantă Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, medalioane fragede de vițel cu prosciutto și salvie, în armonie cu un Chianti Classico intens. - Aramisù tradițional, de care să te bucuri cu Vin Santo del Chianti.
Poți lua legătura cu Ilaria trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Gătește bucătar în restaurante de familie și companii de catering din Roma.
Reușită în carieră
Am organizat inaugurarea și alte evenimente pentru Spazio Giallo în Roma.
Educație și formare
Instrucțiuni în bucătărie la Italian Chef Academy.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Roma. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine: 00165, Roma, Lazio, Italia

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Ilaria este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
301 lei De la 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Bucătăria romană a Ilariei

Degustarea mâncărurilor tradiționale romane și a asocierilor de vinuri.
Traducere automată
Chef în Roma
Oferit la locuința ta
301 lei De la 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Cină romană tradițională

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
O cale de arome autentice care începe cu un aperitiv constând din anghinare pentru a judeca sau a prăji floarea de dovleac cu mozzarella și hamsii (în funcție de anotimp) însoțită de mărgele, legume paste și bruschete mixte. În continuare, două produse de patiserie romane tradiționale, preparate conform rețetelor originale — cum ar fi carbonara, amatriciana sau cacio e pepe. În cele din urmă, un desert clasic atemporal: tiramisù de casă.

Lecții de paste proaspete

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
O experiență autentică dedicată aromelor tradiției romane. Activitatea începe cu un aperitiv de bun venit, însoțit de un vin local Dop În timpul experienței, sunt pregătite și degustate trei tipuri de paste proaspete, fiecare asociat cu un sos tradițional: Fettuccine cacio e pepe Ravioli cu sos proaspăt de roșii Cercei cu sos Norma Se termină cu prepararea și degustarea unui tiramisù de casă.

Cină romană cu mâncare stradală

301 lei 301 lei per oaspete
Minimum 1.197 lei pentru a rezerva
Cină bogată și delicioasă: flori de dovleac crocante, prăjite, cu mozzarella și hamsii, pizza cu mortadella straccialtella și fistic, panzanella cu roșii proaspete, soțul gourmet cu burrata și hamsii și, pentru a închide în dulceață, soțul clasic cu smântână. Toate însoțite de vin local Dop

Cină cu fructe de mare

505 lei 505 lei per oaspete
Minimum 2.011 lei pentru a rezerva
Un traseu maritim gastronomic care urmează să fie definit în funcție de sezon și captură, care include trei aperitive, o paste și un al doilea fel de mâncare, urmat de deserturi din casă. Exemplu de meniu: Aperitive – tartar roșu de ton, caracatiță crocantă pe cremă de cartofi, bruschete cu panzanella de creveți. În primul rând – trofee cu bas, lămâie și fistic. Al doilea – captura zilei cu ingrediente proaspete și mediteraneene. Vin local dop inclus.

Cină romană și asociere de vinuri

606 lei 606 lei per oaspete
Minimum 2.419 lei pentru a rezerva
-Caprese cu mozzarella de bivol, roșii coapte și busuioc proaspăt, îmbunătățite de Falanghina del Sannio, proaspătă și parfumată. - Spaghete Carbonara, cremoase și gustoase datorită pernei crocante, ouălor și pecorinoului roman, însoțite de o elegantă Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, medalioane fragede de vițel cu prosciutto și salvie, în armonie cu un Chianti Classico intens. - Aramisù tradițional, de care să te bucuri cu Vin Santo del Chianti.
Poți lua legătura cu Ilaria trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Gătește bucătar în restaurante de familie și companii de catering din Roma.
Reușită în carieră
Am organizat inaugurarea și alte evenimente pentru Spazio Giallo în Roma.
Educație și formare
Instrucțiuni în bucătărie la Italian Chef Academy.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Roma. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine: 00165, Roma, Lazio, Italia

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Ilaria este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?