Sudul de pe farfurie de Laura
Ofer preparate culinare inspirate de călătoriile mele, în special în Asia.
Traducere automată
Chef în Cassis
Oferit la locuința ta
Cutie cu fructe proaspete
77 lei
Minimum 229 lei pentru a rezerva
Cutie de fructe de sezon, servită cu țepi de lemn și prosoape. Disponibil pentru până la 6 persoane sau mai mult, adaptabil la mai puțin.
Fringale
382 lei
Minimum 763 lei pentru a rezerva
Tartlet de roșii, stracciatella di burrata, busuioc, fistic. Paste cu midii, unt alb și parmezan crocant. Piersici prăjite, înghețată de vanilie și fărâmițări.
Meniu gastronomic
458 lei
Plăcintă de mare, nucă de cocos, rodii, ulei din plante. Poulpe lăcuit cu soia, cartof dulce de vanilie, sos virgin pasional. Selecție de brânzeturi, miere și salată. Ca un fruct roșu Pavlova.
Poți lua legătura cu Laura trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
17 ani de experiență
Les Arcenaulx
Gherkin London
Set Club Aix
Olympique de Marseille
Evenimente private
Mă adaptez rapid la clienți
Am lucrat pentru orice fel de clientelă, jucători de fotbal și clienți bogați
Lycée hôtelier de Marseille
Am învățat slujba de la Eric Cornilleau.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Cassis, Marsilia, Aix-en-Provence și Saint-Rémy-de Provence. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine:
13013, Marseille, Franța
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 10 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Laura este gazdă persoană juridică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
Nu există disponibilitate
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?