Rădăcini Midwest inspirate la nivel mondial de Chef Erin Edds
Îmi place să fac cea mai bună versiune a felului tău de mâncare preferat! Învață și creează întotdeauna.
Traducere automată
Chef în Indianapolis
Oferit la locuința ta
Mâncare făcută de bucătar pentru orice ocazie
232 lei per oaspete
Bucură-te de brunch, prânz, cină, mese de pășunat, mese de mezeluri, paste pentru aperitive sau mese reîncălzite și servite în orice locație gata să se bucure de ambalaje de unică folosință (fără personal la fața locului sau curățare)
Experiență gastronomică condusă de bucătari
696 lei per oaspete
Bucură-te de o masă unică, individualizată, cu mai multe feluri de mâncare, cu ingrediente de sezon. Nu există două părți la fel.
Meniu cu șase cursuri de clasă mondială
1.160 lei per oaspete
Această masă cu mai multe feluri de mâncare inspirată sezonier include o masă de pășunat Happy Hour și 6 cursuri atent concepute cu vin, bere sau cocktailuri.
Poți lua legătura cu Erin trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
20 de ani de experiență
Creez arome premiate de 20 de ani.
Premiu pentru creație inovatoare
One 2 Watch in Local Food - Indy Star
2016 Industria băuturilor Mag - Inovatorul anului
Diplomă de licență în arte
Sunt instruit clasic, am mentori uimitori, instincte mari și moxie pe care nu le poți preda
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Indianapolis, Carmel, Westfield și Noblesville. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 232 lei per oaspete
Minimum 1.855 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?