Fuziune italiană-braziliană de Jose Carlos
Antrenat la Academia de Arte Culinare, am creat feluri de mâncare în bucătării cu stele Michelin.
Traducere automată
Chef în Barcelona
Oferit la locuința ta
Tapas și rădăcini
306 lei
Aceasta este o degustare ocazională, vibrantă de tapas spaniole, cu o notă braziliano-italiană, de la caracatiță la grătar cu chimichurri până la mămăligă cremoasă cu jamón ibérico și coxinhas umplute cu ciuperci cu trufe.
De la Rio la Roma
458 lei
Mâncarea sufletească braziliană este combinată cu eleganța italiană, inclusiv moqueca de peixe cu risotto de șofran, burrata lucrată manual cu glazură balsamică açai și pão de queijo.
Sărbătoarea semnăturii
662 lei
Această experiență culinară rafinată este inspirată de instruirea în bucătării cu stele Michelin, inclusiv carpaccio de creveți cu aer de citrice, burtă de porc iberică cu texturi de manioc și un desert.
Poți lua legătura cu Jose trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
4 ani de experiență
Fost student la inginerie biomedicală, am lucrat la Ritz Paris și în Barcelona.
Experiență la Quique Dacosta
Am lucrat într-un restaurant cu 3 stele Michelin, perfecționându-mi abilitățile în bucătăria expresivă.
Academia de Arte Culinare
Am urmat cursurile Academiei de Arte Culinare din Le Bouveret.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Barcelona. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 10 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Jose este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
306 lei
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?