Mese creative de Edwin Simon Gastronomie

Gătitul este o călătorie creativă în care aromele și texturile se amestecă.
Traducere automată
Chef în Saint-Hyacinthe
Oferit la locuința ta

Bijoux

602 lei 602 lei per oaspete
Minimum 2.463 lei pentru a rezerva
Acest meniu oferă 5 feluri de mâncare rafinate - de la aperitive atent selectate până la un desert gourmet - care îți ridică seara. - beef wellington 2.0 - chipsuri și caviar - Cotlete de miel - confit de rk -pere

Teren și mare

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 2.897 lei pentru a rezerva
Meniul unește pământul și marea peste 8 feluri de mâncare elegante. - stridiibbq - beef tataki - Cotlete de miel - saloane -octopus -shrimps tacos -bison tomahawk -perar

„Apă”

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 3.621 lei pentru a rezerva
Meniul de masă inventiv are 8 cursuri care sărbătoresc creativitatea fluidă cu aperitive echilibrate, rețea rafinată și concluzii dulci. - stridiibbq - tuna tataki - chipsuri și caviar -shrimps ceviche - saloane -lobster -cod -perar

personalizat

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 3.621 lei pentru a rezerva
aici îți faci propriul meniu! Desigur, sunt disponibil să te ajut, să fac propuneri și să creez împreună cu tine
Poți lua legătura cu Edwin Simon Gastronomie trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Am gătit pentru restaurante de top și evenimente exclusive.
Lucrul în locuri de top
Sunt mândru de cariera mea la restaurante și evenimente foarte apreciate.
Am mers la școala de ospitalitate
M-am antrenat la Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec și cu chefi canadieni.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

5.0 din 5 stele, pe baza a 2 recenzii

Se afișează 0 din 0 elemente

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Montérégie și Saint-Hyacinthe. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 100 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
602 lei De la 602 lei per oaspete
Minimum 2.463 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Mese creative de Edwin Simon Gastronomie

Gătitul este o călătorie creativă în care aromele și texturile se amestecă.
Traducere automată
Chef în Saint-Hyacinthe
Oferit la locuința ta
602 lei De la 602 lei per oaspete
Minimum 2.463 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Bijoux

602 lei 602 lei per oaspete
Minimum 2.463 lei pentru a rezerva
Acest meniu oferă 5 feluri de mâncare rafinate - de la aperitive atent selectate până la un desert gourmet - care îți ridică seara. - beef wellington 2.0 - chipsuri și caviar - Cotlete de miel - confit de rk -pere

Teren și mare

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 2.897 lei pentru a rezerva
Meniul unește pământul și marea peste 8 feluri de mâncare elegante. - stridiibbq - beef tataki - Cotlete de miel - saloane -octopus -shrimps tacos -bison tomahawk -perar

„Apă”

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 3.621 lei pentru a rezerva
Meniul de masă inventiv are 8 cursuri care sărbătoresc creativitatea fluidă cu aperitive echilibrate, rețea rafinată și concluzii dulci. - stridiibbq - tuna tataki - chipsuri și caviar -shrimps ceviche - saloane -lobster -cod -perar

personalizat

725 lei 725 lei per oaspete
Minimum 3.621 lei pentru a rezerva
aici îți faci propriul meniu! Desigur, sunt disponibil să te ajut, să fac propuneri și să creez împreună cu tine
Poți lua legătura cu Edwin Simon Gastronomie trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Am gătit pentru restaurante de top și evenimente exclusive.
Lucrul în locuri de top
Sunt mândru de cariera mea la restaurante și evenimente foarte apreciate.
Am mers la școala de ospitalitate
M-am antrenat la Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec și cu chefi canadieni.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

5.0 din 5 stele, pe baza a 2 recenzii

Se afișează 0 din 0 elemente

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Montérégie și Saint-Hyacinthe. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 100 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?