Delicii italiene și hawaiiene de Isaiah
Bucătărie italiană cu influențe insulare vibrante pentru cine private și evenimente cu iahturi
Traducere automată
Chef în Honolulu
Oferit la locuința ta
Planuri de masă
117 lei per oaspete
Atinge-ți obiectivele fizice, de fitness sau de wellness cu acest pachet de plan de masă, care acoperă fie 5 mese, fie o săptămână întreagă, livrate în recipiente.
Catering pentru evenimente
629 lei per oaspete
Răsfață oaspeții cu mese rafinate la cerere cu acest pachet de catering cu servicii complete. Acesta include planificarea meniului, configurarea și curățarea, plus suplimente opționale pentru barmani, o trupă live sau DJ.
Sit-down, meniu cu 4 feluri de mâncare
651 lei per oaspete
Gustă ingrediente locale proaspete cu această cină cu 4 feluri de mâncare. Include planificarea meniurilor și ingredientelor, gătitul, placarea și curățarea.
Poți lua legătura cu Isaiah trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
11 ani de experiență
Peste 10 ani ca bucătar privat în Oʻahu amestecând arome italiene și insulare
Sous chef la Ruscello
Sous Chef la Ruscello gestionând 16 membri ai personalului și stăpânirea abilităților culinare de lux
Antrenament practic
Am învățat să gătesc la G-Thymes Catering sub îndrumarea mamei mele de la vârsta de 16 ani
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Honolulu. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine:
Honolulu, Hawaii, 96814, Statele Unite ale Americii
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 100 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 117 lei per oaspete
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?