Grătar inspirat de California Wine Country Santa Maria
Descoperă pentru ce este cunoscut California Wine Country. Open Flame BBQ TriTip Smoked Ribs and Brisket
Traducere automată
Chef în Carlsbad
Oferit la locuința ta
Coaste de grătar cu carne de porc afumată Applewood
175 lei per grup
Coastele de porc BBQ afumat joase și lente peste lemn de mere și cireș. Coastele vor fi sosate cu sos de grătar de casă.
Santa Maria Tritip
197 lei per oaspete
Fumat de la piață la masă deasupra focului deschis. Vă veți bucura de Santa Maria Tritip, care va fi delicioasă și delicată. Servit cu o parte sau legume și chifle sau rulouri.
Cowboy Tomahawk Ribeye
548 lei per oaspete
Afumat și prăjit peste flacără deschisă și foc de lemne. Am gătit la grătar Usda Choice Cowboy Tomahawk Ribeye's Grilled la perfecțiunea aromei pe lemne. Servit cu o parte a alegerii și o chiflă sau o rolă.
Poți lua legătura cu Nathan trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
8 ani de experiență
Sunt sponsorizat de mărci renumite de grătar cu care gătim cu toții.
Reușită în carieră
Sponsorizat pentru a găti de cele mai bune companii de grătar. Weber , Traeger, Kamado Joe și Blackstone
Educație și formare
Am învățat să fac grătar cu chefi de top la grătar, care susțin bine-cunoscutele grătare pentru consumatori din curtea din spate
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din La Mesa, Santee, San Diego și Carlsbad. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 197 lei per oaspete
Minimum 658 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?