Chef's Kiss By Key

Mâncăruri creative făcute cu dragoste, precizie și pasiune pentru gusturi diverse și plăcute.
Traducere automată
Chef în Royal Oak
Oferit la locuința ta

Cină umplută cu pui

585 lei 585 lei per oaspete
Minimum 1.168 lei pentru a rezerva
Piept de pui umplut Piept de pui dulce umplut cu spanac, usturoi prăjit și un amestec de brânzeturi, prăjit în cuptor și finisat cu un sos bogat de unt de ierburi. Servit alături de piure de usturoi, cartofi și sparanghel.

Signature Tomahawk Experience

935 lei 935 lei per oaspete
Minimum 1.870 lei pentru a rezerva
Tomahawk Ribeye Steak Un ribeye impunător din oase de 32 de uncii, bine uscat și la grătar până la perfecțiune, servit cu un cartof de parmezan cu unt de usturoi copt/prăjit. Broccoli și brânză/sparanghel.
Poți lua legătura cu Keyona trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
6 ani de experiență
Prezentat la Local 4 News and Vibes Detroit pentru chef privat și servicii de catering.
Reușită în carieră
Prezentat la Local 4 News and Vibes Detroit pentru chef privat și catering.
Educație și formare
Antrenor nutrițional și asistent alimentar.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Grosse Pointe Park, Southfield, Detroit și Royal Oak. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine: Southfield, Michigan, 48075, Statele Unite ale Americii

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
585 lei De la 585 lei per oaspete
Minimum 1.168 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Chef's Kiss By Key

Mâncăruri creative făcute cu dragoste, precizie și pasiune pentru gusturi diverse și plăcute.
Traducere automată
Chef în Royal Oak
Oferit la locuința ta
585 lei De la 585 lei per oaspete
Minimum 1.168 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Cină umplută cu pui

585 lei 585 lei per oaspete
Minimum 1.168 lei pentru a rezerva
Piept de pui umplut Piept de pui dulce umplut cu spanac, usturoi prăjit și un amestec de brânzeturi, prăjit în cuptor și finisat cu un sos bogat de unt de ierburi. Servit alături de piure de usturoi, cartofi și sparanghel.

Signature Tomahawk Experience

935 lei 935 lei per oaspete
Minimum 1.870 lei pentru a rezerva
Tomahawk Ribeye Steak Un ribeye impunător din oase de 32 de uncii, bine uscat și la grătar până la perfecțiune, servit cu un cartof de parmezan cu unt de usturoi copt/prăjit. Broccoli și brânză/sparanghel.
Poți lua legătura cu Keyona trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
6 ani de experiență
Prezentat la Local 4 News and Vibes Detroit pentru chef privat și servicii de catering.
Reușită în carieră
Prezentat la Local 4 News and Vibes Detroit pentru chef privat și catering.
Educație și formare
Antrenor nutrițional și asistent alimentar.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Grosse Pointe Park, Southfield, Detroit și Royal Oak. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Poți veni și tu la mine: Southfield, Michigan, 48075, Statele Unite ale Americii

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?