Chef personal de sezon Lisa

Pregătește mâncăruri de la fermă la masă de la fermă la masă cu cele mai proaspete ingrediente locale
Traducere automată
Chef în Santa Barbara
Oferit la locuința ta

Hors d 'oeuvres

284 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție de gustări mici Savoy, cum ar fi Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Crostini cu mazăre verde de primăvară și ridiche, Frigărui de creveți Chimichurri, Cezar Salată Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Prânz sau cină cu trei feluri

568 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție personalizată de aperitiv sau salată, fel principal și desert

Cină în stil familial

590 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție de aperitiv, curs de salată, fel principal și desert servit pe platouri mari pentru o servire ușoară
Poți lua legătura cu Lisa trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
16 ani de experiență
Sunt un bucătar privat local care deservește Santa Barbara, Montecito, Summerland și Carpinteria
Reușită în carieră
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Educație și formare
Absolvent al UC Berkeley & Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in Pasadena
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Santa Barbara, Montecito, Summerland și Carpinteria. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
284 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Chef personal de sezon Lisa

Pregătește mâncăruri de la fermă la masă de la fermă la masă cu cele mai proaspete ingrediente locale
Traducere automată
Chef în Santa Barbara
Oferit la locuința ta
284 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Hors d 'oeuvres

284 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție de gustări mici Savoy, cum ar fi Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Crostini cu mazăre verde de primăvară și ridiche, Frigărui de creveți Chimichurri, Cezar Salată Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Prânz sau cină cu trei feluri

568 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție personalizată de aperitiv sau salată, fel principal și desert

Cină în stil familial

590 lei 
Minimum 2.074 lei pentru a rezerva
Selecție de aperitiv, curs de salată, fel principal și desert servit pe platouri mari pentru o servire ușoară
Poți lua legătura cu Lisa trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
16 ani de experiență
Sunt un bucătar privat local care deservește Santa Barbara, Montecito, Summerland și Carpinteria
Reușită în carieră
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Educație și formare
Absolvent al UC Berkeley & Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in Pasadena
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Santa Barbara, Montecito, Summerland și Carpinteria. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?