Mese creative și indulgente oferite de Brandon
Creez feluri de mâncare de neuitat care hrănesc, încântă și aduc oamenii împreună.
Traducere automată
Chef în Malibu
Oferit la locuința ta
Masă placată cu familia
220 lei per oaspete
Această ofertă include o masă de bază placată pentru până la 4 persoane, inclusiv prepararea, gătitul, servirea și curățarea.
Curs de gătit Risotto
220 lei per oaspete
Învață arta de a face risotto, cu opțiuni de a-ți alege proteina și ingredientul secret.
Cină pentru 2 persoane
286 lei per oaspete
Obține cine sau mese placate pentru până la 2 persoane.
Petrecere la restaurant
330 lei per oaspete
Bucură-te de o cină cu 3 feluri de mâncare pentru până la 12 oaspeți, inclusiv un mocktail, un aperitiv și un desert.
Cină de lux cu 3 feluri de mâncare
440 lei per oaspete
Acesta este un meniu de cină cu 3 feluri de mâncare pentru până la 12 oaspeți, cu opțiuni de decor și băutură disponibile.
Poți lua legătura cu Brandon trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
10 ani de experiență
Sunt specializată în catering, prepararea mesei, cursuri de gătit și servicii de chef personal.
Rețea culinară
Am câștigat un concurs pe Food Network's Food Truck Face Off.
ServSafe
Sunt certificat ServSafe, asigurând siguranța și calitatea alimentelor.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Malibu, Calabasas, Thousand Oaks și Woodland Hills. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 12 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 220 lei per oaspete
Minimum 660 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?