Meniuri de fuziune creativă de la Dev
Aduc creativitate și instinct în mâncarea mea, creând mâncăruri îndrăznețe care provoacă tradiția.
Traducere automată
Chef în Gisborne
Oferit la locuința ta
Remix pentru ruta de condimente
503 lei 503 lei per oaspete
Bucură-te de o călătorie cu 8 feluri de mâncare prin arome indiene și mediteraneene, care sunt reimaginate cu tehnici moderne și răsturnări de situație globale vibrante.
De la Tokyo la Toscana
531 lei 531 lei per oaspete
Acest meniu cu 7 feluri de mâncare îmbină eleganța minimalismului japonez cu sufletul italian rustic, pregătit într-o masă echilibrată, aromată și surprinzătoare.
Vegetal medley
546 lei 546 lei per oaspete
Descoperă un meniu cu 9 feluri de mâncare, pe bază de plante, care combină arome vibrante și întorsături creative ale tradiției. Rezultatul: o masă modernă, sănătoasă și luxoasă.
Poți lua legătura cu Dev trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
6 ani de experiență
De la mese de lux la catering pe stadion, am explorat diverse bucătării și bucătării.
Servicii de catering la scară largă
Am condus catering la scară largă pentru evenimente cu până la 60.000 de oaspeți.
Informarea culinară
Am studiat la Le Cordon Bleu din Melbourne și mi-am perfecționat abilitățile lucrând la restaurante
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Werribee South, Wandin North, Gembrook și Catani. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 20 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
503 lei De la 503 lei per oaspete
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




