Bucătărie contemporană italiană-japoneză de Manuel

O serie de opțiuni de mese italiene cu influențe japoneze atent instituite.
Traducere automată
Chef în Milano
Oferit la locuința ta

Tradiția se întâlnește

509 lei 509 lei per oaspete
Mâncăruri regionale clasice, îmbunătățite prin precizie, echilibru și interpretarea artistică a unui bucătar.

Esența Italiei

611 lei 611 lei per oaspete
O călătorie rafinată prin arome italiene emblematice, reimaginate cu eleganță japoneză și fler modern.

Restaurante rafinate în Milano

815 lei 815 lei per oaspete
Ingredientele de sezon și excelența locală se întâlnesc într-un meniu de cinci feluri de mâncare, conceput pentru a surprinde și încânta.
Poți lua legătura cu Manuel Francesco trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Lucrez în servicii de banchete, restaurante rafinate și hoteluri de lux din 2011.
Bucătar-șef la Bistrot Ai Chiostri
Conduc bucătăria de la Bistrot Ai Chiostri Milano și am fondat un laborator de patiserie.
Participant la cursul de bucătar profesionist
M-am format sub îndrumarea Chef-ului Cannavacciuolo la Centrul European de Formare.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Milano. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 20 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Manuel Francesco este gazdă persoană fizică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
Nu există disponibilitate
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Bucătărie contemporană italiană-japoneză de Manuel

O serie de opțiuni de mese italiene cu influențe japoneze atent instituite.
Traducere automată
Chef în Milano
Oferit la locuința ta
Nu există disponibilitate
Anulare gratuită

Tradiția se întâlnește

509 lei 509 lei per oaspete
Mâncăruri regionale clasice, îmbunătățite prin precizie, echilibru și interpretarea artistică a unui bucătar.

Esența Italiei

611 lei 611 lei per oaspete
O călătorie rafinată prin arome italiene emblematice, reimaginate cu eleganță japoneză și fler modern.

Restaurante rafinate în Milano

815 lei 815 lei per oaspete
Ingredientele de sezon și excelența locală se întâlnesc într-un meniu de cinci feluri de mâncare, conceput pentru a surprinde și încânta.
Poți lua legătura cu Manuel Francesco trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Lucrez în servicii de banchete, restaurante rafinate și hoteluri de lux din 2011.
Bucătar-șef la Bistrot Ai Chiostri
Conduc bucătăria de la Bistrot Ai Chiostri Milano și am fondat un laborator de patiserie.
Participant la cursul de bucătar profesionist
M-am format sub îndrumarea Chef-ului Cannavacciuolo la Centrul European de Formare.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Milano. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 20 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Manuel Francesco este gazdă persoană fizică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?