Mese toscane și mediteraneene de la Alessandro
Chef cu pregătire în bucătăria internațională și o experiență solidă dobândită în hoteluri și restaurante importante. Atenție la calitatea și sezonalitatea ingredientelor pentru o experiență unică
Traducere automată
Chef în Florența
Oferit la locuința ta
Experiență cu cheful
280 lei 280 lei per oaspete
Minimum 1.018 lei pentru a rezerva
o călătorie prin adevăratele arome ale Toscanei, profitând la maximum de produse
aperitiv - pappa al pomodoro și burrata
primul fel - tagliatelle de casă cu ragù toscan
curs - Bucată mare de carne de porc gătită în modul de modă veche cu mere și prune
desert - Creme Brulee
Flavors toscan 1
331 lei 331 lei per oaspete
Minimum 1.120 lei pentru a rezerva
O imersiune în arome toscane cu 4 meniuri de mâncăruri tradiționale, fiecare meniu cu 4 feluri de mâncare pentru o călătorie sugestivă și îmbătătoare
Aperitiv: Tartar din Scottona cu bruschete cu unt acru și hamsii
Primul fel: picior de casă cu roșii și usturoi
fel principal: peposo all'imprunetina (vită tocată în vin și piper), fasole într-un borcan
Desert: Creme Bruleè
Flavors toscan 2
331 lei 331 lei per oaspete
Minimum 1.120 lei pentru a rezerva
O imersiune în aromele toscane cu 4 meniuri tradiționale la fiecare 4 cursuri pentru un traseu evocator și îmbătător
Aperitiv: salată de fenicul cu citrice, fistic tocat și pâine cu untură Colonnata
Primul fel: trotelli de cartofi Mugello de casă cu sos toscan de carne
Fel principal: bucată mare de carne de porc prăjită cu mere și prune
Desert: Crème Caramel
Flavors toscan 3
382 lei 382 lei per oaspete
Minimum 1.272 lei pentru a rezerva
O imersiune în aromele toscane cu 4 meniuri tradiționale la fiecare 4 cursuri pentru un traseu evocator și îmbătător
Aperitiv: amestec de carne toscană conservată, crostini tradițional cu ficat de pui
Primul fel: tagliatelle de casă cu rață rață
Fel principal: piept de rață CBT cartofi portocalii cu tarfuo negru gratin
Desert din tartă cu ciocolată și un centru moale
P
Flavors toscan 4
382 lei 382 lei per oaspete
Minimum 1.221 lei pentru a rezerva
O imersiune în aromele toscane cu 4 meniuri tradiționale la fiecare 4 cursuri pentru un traseu evocator și îmbătător
Aperitiv: carpaccio scottona marinat și trufe negre:
Primul fel: pappardelle de casă cu mistreț
Fel principal: file de vită pe jus cu fasole de prințesă și șuncă cu trufe de vară
Desert: tiramisu tradițional
Marea de acasă
448 lei 448 lei per oaspete
Minimum 840 lei pentru a rezerva
Meniu cu 4 feluri de mâncare cu fructe de mare
Aperitiv: somon marinat în sos de sfeclă roșie, gin de ienupăr, piure de morcovi cu unt, pesto de lovage și lămâie confiată
primul fel de spaghete cu scoici și bottarga
fel principal de biban de mare cu cartofi și măsline
Desert cu cremă de caramel
Poți lua legătura cu Alessandro trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
25 de ani de experiență
Am avut experiențe în hoteluri mari din Berlin, bucătărie internațională franceză și italiană
A lucrat la Adlon și Nhow
Creativitate, respect și dragoste: bucătăria mea vorbește limbajul emoțiilor
Titular de diplomă culinară
am obținut diploma de bucătar în Germania, la Berlin, în 2018
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
5.0 din 5 stele, pe baza a 2 recenzii
Se afișează 0 din 0 elemente
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Florența, Grassina, Antella și Fiesole. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Alessandro este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
448 lei De la 448 lei per oaspete
Minimum 840 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?






