Mese rafinate de sezon de la Sam

Gătitul meu folosește ingrediente de înaltă calitate și sărbătorește gustul și creativitatea.
Traducere automată
Chef în Saint-Hyacinthe
Oferit la locuința ta

Meniu de confort de sezon

377 lei 377 lei per oaspete
Un meniu cu 4 feluri de mâncare care sărbătorește ingredientele de sezon și eleganța în stil casnic, perfect pentru adunări intime.

Călătorie rafinată în Italia

565 lei 565 lei per oaspete
Un meniu italian cu 5 feluri de mâncare, care îmbină aromele atemporale cu tehnica modernă, realizat cu precizie și ingrediente de înaltă calitate.

Degustare japoneză elegantă

722 lei 722 lei per oaspete
O degustare cu 7 feluri de mâncare inspirată de armonia bucătăriei japoneze --minimalistă, artistică și profund aromată.
Poți lua legătura cu Hedi trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
17 ani de experiență
Mi-am descoperit pasiunea pentru gătit mai devreme și am transformat-o într-o călătorie pe tot parcursul vieții.
Bucătărie de înaltă calitate
De-a lungul timpului meu în bucătării de lux, am dezvoltat un stil rafinat, centrat pe aromă și bucurie.
Instruire școlară culinară
M-am antrenat la Institutul Paul Bocuse și am acumulat experiență în restaurante și hoteluri.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Montérégie, Rigaud, Mirabel și Piedmont. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
377 lei De la 377 lei per oaspete
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Mese rafinate de sezon de la Sam

Gătitul meu folosește ingrediente de înaltă calitate și sărbătorește gustul și creativitatea.
Traducere automată
Chef în Saint-Hyacinthe
Oferit la locuința ta
377 lei De la 377 lei per oaspete
Anulare gratuită

Meniu de confort de sezon

377 lei 377 lei per oaspete
Un meniu cu 4 feluri de mâncare care sărbătorește ingredientele de sezon și eleganța în stil casnic, perfect pentru adunări intime.

Călătorie rafinată în Italia

565 lei 565 lei per oaspete
Un meniu italian cu 5 feluri de mâncare, care îmbină aromele atemporale cu tehnica modernă, realizat cu precizie și ingrediente de înaltă calitate.

Degustare japoneză elegantă

722 lei 722 lei per oaspete
O degustare cu 7 feluri de mâncare inspirată de armonia bucătăriei japoneze --minimalistă, artistică și profund aromată.
Poți lua legătura cu Hedi trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
17 ani de experiență
Mi-am descoperit pasiunea pentru gătit mai devreme și am transformat-o într-o călătorie pe tot parcursul vieții.
Bucătărie de înaltă calitate
De-a lungul timpului meu în bucătării de lux, am dezvoltat un stil rafinat, centrat pe aromă și bucurie.
Instruire școlară culinară
M-am antrenat la Institutul Paul Bocuse și am acumulat experiență în restaurante și hoteluri.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Montérégie, Rigaud, Mirabel și Piedmont. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?