Meniu de sezon de la Chef Nadia

Aplic la fiecare masă know-how-ul învățat în restaurantele de prestigiu
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta

Aperitive mici

331 lei 331 lei per oaspete
Minimum 2.035 lei pentru a rezerva
Această gustare premium include busuioc de bivol și frigărui cu parmezan Frigărui de pui crescut în aer liber cu șofran și lămâi conservate Piept de rață afumat și frigărui de struguri negri Tartă cu brânză Saint Félicien și spanac Tartă cu pere și nucă și brânză Roquefort Mini vinete confiate umplute cu caviar de măsline și mozzarella de bivoliță Mini croque cu pui afumat, tufiș, busuioc și cremă de ciuperci cu trufe Rulou de humus, mentă proaspătă, brânză de oaie și legume crocante

Cină privată cu chef

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Prânz sau cină acasă
Poți lua legătura cu Nadia trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Am fost subșef la Bristol, în Elveția
Reușită în carieră
Am participat la câteva reportaje despre bucătarii privați
Educație și formare
Am obținut diploma de bucătar și patiser cu grupul Flo
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris, Nanterre, Créteil și Cergy. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Nadia este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
509 lei De la 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Meniu de sezon de la Chef Nadia

Aplic la fiecare masă know-how-ul învățat în restaurantele de prestigiu
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta
509 lei De la 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Aperitive mici

331 lei 331 lei per oaspete
Minimum 2.035 lei pentru a rezerva
Această gustare premium include busuioc de bivol și frigărui cu parmezan Frigărui de pui crescut în aer liber cu șofran și lămâi conservate Piept de rață afumat și frigărui de struguri negri Tartă cu brânză Saint Félicien și spanac Tartă cu pere și nucă și brânză Roquefort Mini vinete confiate umplute cu caviar de măsline și mozzarella de bivoliță Mini croque cu pui afumat, tufiș, busuioc și cremă de ciuperci cu trufe Rulou de humus, mentă proaspătă, brânză de oaie și legume crocante

Cină privată cu chef

509 lei 509 lei per oaspete
Minimum 1.527 lei pentru a rezerva
Prânz sau cină acasă
Poți lua legătura cu Nadia trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
20 de ani de experiență
Am fost subșef la Bristol, în Elveția
Reușită în carieră
Am participat la câteva reportaje despre bucătarii privați
Educație și formare
Am obținut diploma de bucătar și patiser cu grupul Flo
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris, Nanterre, Créteil și Cergy. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Nadia este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?