Gătit în viață și produse organice
Aromele vegetale și florale sunt cele mai subtile și mai interesante. De aceea, se află în centrul creațiilor mele culinare, sensibile și dedicate.
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta
Descoperire vegetarian
418 lei per oaspete
Masă în cinci timpi care combină arome bogate, dulci și savuroase: brânză proaspătă, chutney shiso și crackle; tartar de sfeclă roșie cu ulei afumat, fructe albe și plăci de parmezan; conopidă Miso Tempura, emulsie de orez sălbatic și lapte de migdale; smochine Tiramisu și Lillet; Citrus Moelleux și ceai negru.
Meniu sezonier. Să vorbim despre asta!
Cină privată
433 lei per oaspete
O cină bistronomică de cinci ori pentru a redescoperi clasicii gastronomiei franceze într-o abordare contemporană:
Bun pierdut și tartar alb de pește yuzu; ou perfect, cremă de porumb, emulsie miso, porumb ars și gresie cu mămăligă; File de rață cu melasă de rodii, piure de cartofi dulci și condimente de sfeclă; ciocolată de casă, vanilie și fasole tonka; Mini pavlova cu fructe de sezon.
Meniu sezonier. Să vorbim despre asta!
Îmbinare asiatică
433 lei per oaspete
Un dialog de cinci ori între influențele bucătăriei asiatice și franceze.
Farfuriile curate, unde coacerea moale, murăturile și sosurile umami sunt de acord cu simplitatea: Onigiris cu kimshi și sos de prune din Coreea; cremă de mare Carpaccio, leche tigru și ulei de chili; Tataki de vită, topirea legumelor și murături de prune; vapor cu susan negru, ganache de ciocolată albă și segmente de citrice; Financier matcha.
Meniu sezonier. Să vorbim despre asta!
Seara de împerechere a mâncării și băuturii
764 lei per oaspete
Un meniu cu cinci combinații de alimente și vinuri sau mocktail, pentru o seară curioasă și dedicată, din produse ecologice și locale.
Meniu personalizat pe tot parcursul anotimpurilor. Hai să discutăm!
Poți lua legătura cu Margot trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
3 ani de experiență
Chef de part la Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Reușită în carieră
Participarea la Villa Rocabella Culinary Residence, o reședință de lux din Le Pradet
Educație și formare
BUCĂTĂRIE TIP PELERINĂ
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Paris, Versailles și Saint-Germain-en-Laye. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Margot este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
De la 433 lei per oaspete
Minimum 3.106 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?