Glen Zoteck Personal Chef Services

Creez meniuri în funcție de ceea ce este proaspăt , local și sezonier. Personalizez meniurile după gustul tău.
Traducere automată
Chef în Blaine
Oferit la locuința ta

Platou cu charcuterie și brânză

109 lei per oaspete
O selecție de carne fină, brânză, sosuri, paste tartinabile și pâine. Prosciutto, Salam Calabrese în vârstă de uscat, Chorizo și Mortadella. Brânza include French Brie, Gorgonzola, Brânză de capră și Cheddar. Complimated by Fig Jam, Grainy Mustard, Hummus, Artichoke dip, Ciabatta și o selecție de biscuiți.

Prânz cu trei feluri

372 lei per oaspete
Un meniu sezonier adaptat gusturilor tale, include un Starter, Main și Desert. Meniu de probă: Salată de roșii de familie - nuci dulci, Gorgonzola, burniță balsamică Gnocchi - tigaie prăjită în unt brun cu salvie proaspătă, pancetta, Grana Padano Prăjitură cu fructe de pădure proaspete - fructe de pădure de sezon, biscuiți cu lapte bătut, frișcă, sirop de lavandă

Cină cu trei feluri

438 lei per oaspete
Un meniu de inspirație sezonieră, adaptat gusturilor tale, care include un Starter, Main și Desert. Meniu de probă: • Sfeclă prăjită - salată ricotta biciuită pentru bebeluși, linte, vinaigrette calde cu șuncă • Somon Miso – sos de ghimbir murat baby bok choy • Tartă cu pere Tatin – înghețată cu ghimbir

Cină cu cinci feluri

657 lei per oaspete
Un meniu de inspirație sezonieră, adaptat gusturilor tale, include o salată, două aperitive, principal și desert. Meniu de probă: • Nectarine la grătar – rucola, brânză caldă de capră, roșii de familie, nuci confiate. • Pungă de ton – ton crud marinat în soia și chili, mango, edamame, ceapă crocantă, orez lipicios • Pui prăjit coreean - sos gochujang picant, castraveți murați, arahide, coriandru • Mușchi de vită cu crustă Porcini, piure de conopidă, ciuperci sălbatice • Tartă cu zmeură cu ciocolată neagră
Poți lua legătura cu Brian trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
25 de ani de experiență
Am fost bucătar executiv pentru The Boathouse Restaurant Group din Vancouver, Canada.
Educație și formare
Am primit o diplomă în arte culinare la Vancouver Community College.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Blaine, Ferndale, Bellingham și Glacier. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 109 lei per oaspete
Minimum 2.189 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Glen Zoteck Personal Chef Services

Creez meniuri în funcție de ceea ce este proaspăt , local și sezonier. Personalizez meniurile după gustul tău.
Traducere automată
Chef în Blaine
Oferit la locuința ta
De la 109 lei per oaspete
Minimum 2.189 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Platou cu charcuterie și brânză

109 lei per oaspete
O selecție de carne fină, brânză, sosuri, paste tartinabile și pâine. Prosciutto, Salam Calabrese în vârstă de uscat, Chorizo și Mortadella. Brânza include French Brie, Gorgonzola, Brânză de capră și Cheddar. Complimated by Fig Jam, Grainy Mustard, Hummus, Artichoke dip, Ciabatta și o selecție de biscuiți.

Prânz cu trei feluri

372 lei per oaspete
Un meniu sezonier adaptat gusturilor tale, include un Starter, Main și Desert. Meniu de probă: Salată de roșii de familie - nuci dulci, Gorgonzola, burniță balsamică Gnocchi - tigaie prăjită în unt brun cu salvie proaspătă, pancetta, Grana Padano Prăjitură cu fructe de pădure proaspete - fructe de pădure de sezon, biscuiți cu lapte bătut, frișcă, sirop de lavandă

Cină cu trei feluri

438 lei per oaspete
Un meniu de inspirație sezonieră, adaptat gusturilor tale, care include un Starter, Main și Desert. Meniu de probă: • Sfeclă prăjită - salată ricotta biciuită pentru bebeluși, linte, vinaigrette calde cu șuncă • Somon Miso – sos de ghimbir murat baby bok choy • Tartă cu pere Tatin – înghețată cu ghimbir

Cină cu cinci feluri

657 lei per oaspete
Un meniu de inspirație sezonieră, adaptat gusturilor tale, include o salată, două aperitive, principal și desert. Meniu de probă: • Nectarine la grătar – rucola, brânză caldă de capră, roșii de familie, nuci confiate. • Pungă de ton – ton crud marinat în soia și chili, mango, edamame, ceapă crocantă, orez lipicios • Pui prăjit coreean - sos gochujang picant, castraveți murați, arahide, coriandru • Mușchi de vită cu crustă Porcini, piure de conopidă, ciuperci sălbatice • Tartă cu zmeură cu ciocolată neagră
Poți lua legătura cu Brian trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
25 de ani de experiență
Am fost bucătar executiv pentru The Boathouse Restaurant Group din Vancouver, Canada.
Educație și formare
Am primit o diplomă în arte culinare la Vancouver Community College.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Blaine, Ferndale, Bellingham și Glacier. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?