Chef privat Pedro
Bucătărie mediteraneană, produse locale și meniuri de autor sau personalizate.
Traducere automată
Chef în La Trinité
Oferit la locuința ta
Grătar live
402 lei
Minimum 1.525 lei pentru a rezerva
Bucură-te de o masă completă cu dulciuri savuroase ca aperitiv, un sortiment de antipasti, apoi alege între un amestec de grătar de carne sau pește. Încheie cu un tiramisu cu amaretto, tartă cu lămâie sau tartă cu fructe.
Semnătură
448 lei
Minimum 813 lei pentru a rezerva
Descoperă meniul nostru de semnătură cu flori de dovlecel umplute la intrare, o plăcintă crocantă de legume pe un vas ușor, urmată de o obrază de vită sau o friptură slabă, și încheie cu o cremă delicată de bezea cu lămâie.
Fusion
611 lei
Minimum 1.017 lei pentru a rezerva
O fuziune dinamică de arome, care combină produsele proaspete de sezon cu măiestria experților și inspirația internațională.
Poți lua legătura cu Pedro trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
12 ani de experiență
Pasionat încă din copilărie, creez momente fericite cu bucătăria mea.
Reușită în carieră
Oferă un moment de împărtășire prin bucătăria mediteraneană creativă.
Educație și formare
Format din nordul până în sudul Franței, din Portugalia până în Italia.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din La Trinité, Bendejun, Utelle și Coaraze. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 2 ani, până la 100 de oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Pedro este gazdă persoană juridică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
448 lei
Minimum 813 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




