Gastronomie franceză realizată de bucătarul-șef Loïc Krimm

În calitate de bucătar-șef de 10 ani și 21 de ani de experiență în gătit, ofer o gastronomie franceză rafinată și personalizată, pentru a-ți transforma mesele în momente excepționale.
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta

Zilele noastre de toamnă

916 lei per oaspete
O sărbătoare a aromelor calde și a culorilor de sezon. Bucătărie confortabilă, înfășurată în condimente dulci, produse locale și texturi generoase. Fiecare mușcătură aduce un omagiu terenului și comorilor sale, pentru o experiență gastronomică rafinată și adânc înrădăcinată în sezon. Plasare în gură Intrare Un fel de mâncare Sortiment de brânzeturi maturate din regiunile noastre Desert Mignardises Plasare în gură Intrare Fel de mâncare Desert Mignardises
Poți lua legătura cu Loïc trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
21 de ani de experiență
Chef Chef privat Antrenor de bucătărie
Reușită în carieră
Disciples Escoffier International Fraternal des Cuisiniers d 'Alsace
Educație și formare
BUCĂTĂRIE TIP PELERINĂ BACALAUREAT PROFESIONIST MENȚIUNE COMPLEMENTARĂ ÎN PATISERIE
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 16 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Loïc este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
De la 916 lei per oaspete
Minimum 5.493 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Gastronomie franceză realizată de bucătarul-șef Loïc Krimm

În calitate de bucătar-șef de 10 ani și 21 de ani de experiență în gătit, ofer o gastronomie franceză rafinată și personalizată, pentru a-ți transforma mesele în momente excepționale.
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta
De la 916 lei per oaspete
Minimum 5.493 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Zilele noastre de toamnă

916 lei per oaspete
O sărbătoare a aromelor calde și a culorilor de sezon. Bucătărie confortabilă, înfășurată în condimente dulci, produse locale și texturi generoase. Fiecare mușcătură aduce un omagiu terenului și comorilor sale, pentru o experiență gastronomică rafinată și adânc înrădăcinată în sezon. Plasare în gură Intrare Un fel de mâncare Sortiment de brânzeturi maturate din regiunile noastre Desert Mignardises Plasare în gură Intrare Fel de mâncare Desert Mignardises
Poți lua legătura cu Loïc trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
21 de ani de experiență
Chef Chef privat Antrenor de bucătărie
Reușită în carieră
Disciples Escoffier International Fraternal des Cuisiniers d 'Alsace
Educație și formare
BUCĂTĂRIE TIP PELERINĂ BACALAUREAT PROFESIONIST MENȚIUNE COMPLEMENTARĂ ÎN PATISERIE
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 16 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Loïc este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?