Paella și tapas de Chef Priscilla

Mă specializez în paella și tapas autentice pentru adunări memorabile!
Traducere automată
Chef în Old Town
Oferit la locuința ta

Tapas

386 lei per oaspete
1. Patatas Bravas - Cartofi prăjiți serviți cu un sos picant de roșii sau aioli. 2. Gambas al Ajillo - Creveți Sautéed gătiți în ulei de măsline cu usturoi și ardei iute. 3. Tortilla Española - O omletă tradițională spaniolă făcută cu ouă, cartofi și, uneori, ceapă. 4. Placă Jamón Ibérico - Șuncă tratată, crostini cald servită feliată subțire și brânză manchego. 5. Pulpo a la Gallega - Caracatiță fiartă și asezonată cu ulei de măsline, boia de ardei și sare de mare, servind adesea concas de roșii cu cartofi.

Aperitiv

386 lei per oaspete
1. Pan con Tomate - O mușcătură simplă, dar aromată, făcută cu pâine prăjită, acoperită cu roșii coapte zdrobite, usturoi, ulei de măsline și un strop de sare. Este un fel de mâncare catalan clasic. 2. Gaspacho Shots - O supă rece răcoritoare făcută din roșii amestecate, castraveți, ardei gras, usturoi și ulei de măsline, servit în pahare mici. 3. Anchoas en Salazón- Anșoa cu sare servită pe o felie mică de pâine sau cu un strop de ulei de măsline și o pană de lămâie, oferind un gust savuros și sărat al mării.

Paella în stil familial

433 lei per oaspete
1. Paella Valenciana - Versiunea tradițională făcută cu orez, iepure , pui, fasole verde, roșii și șofran, jamon. 2. Paella de Mariscos - O variantă de fructe de mare care prezintă un amestec de fructe de mare proaspete, cum ar fi creveți, midii, scoici și pește, adesea gătite cu un bulion de fructe de mare și asezonate cu ierburi. 3. Paella Negra - Făcută cu cerneală de calmar, oferind orezului o culoare neagră distinctivă. calmari, sepie și, uneori, alte fructe de mare, sparanghel, îmbunătățind aroma felului de mâncare cu note bogate și sărate.
Poți lua legătura cu Priscilla trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
17 ani de experiență
„National Culinary Operations Manager”
Reușită în carieră
Am predat Univision Television cum să gătesc timp de o săptămână
Educație și formare
Arte culinare și ospitalitate
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Old Town, West Brighton, Tompkinsville și Graniteville. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 20 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
De la 386 lei per oaspete
Minimum 819 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Paella și tapas de Chef Priscilla

Mă specializez în paella și tapas autentice pentru adunări memorabile!
Traducere automată
Chef în Old Town
Oferit la locuința ta
De la 386 lei per oaspete
Minimum 819 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Tapas

386 lei per oaspete
1. Patatas Bravas - Cartofi prăjiți serviți cu un sos picant de roșii sau aioli. 2. Gambas al Ajillo - Creveți Sautéed gătiți în ulei de măsline cu usturoi și ardei iute. 3. Tortilla Española - O omletă tradițională spaniolă făcută cu ouă, cartofi și, uneori, ceapă. 4. Placă Jamón Ibérico - Șuncă tratată, crostini cald servită feliată subțire și brânză manchego. 5. Pulpo a la Gallega - Caracatiță fiartă și asezonată cu ulei de măsline, boia de ardei și sare de mare, servind adesea concas de roșii cu cartofi.

Aperitiv

386 lei per oaspete
1. Pan con Tomate - O mușcătură simplă, dar aromată, făcută cu pâine prăjită, acoperită cu roșii coapte zdrobite, usturoi, ulei de măsline și un strop de sare. Este un fel de mâncare catalan clasic. 2. Gaspacho Shots - O supă rece răcoritoare făcută din roșii amestecate, castraveți, ardei gras, usturoi și ulei de măsline, servit în pahare mici. 3. Anchoas en Salazón- Anșoa cu sare servită pe o felie mică de pâine sau cu un strop de ulei de măsline și o pană de lămâie, oferind un gust savuros și sărat al mării.

Paella în stil familial

433 lei per oaspete
1. Paella Valenciana - Versiunea tradițională făcută cu orez, iepure , pui, fasole verde, roșii și șofran, jamon. 2. Paella de Mariscos - O variantă de fructe de mare care prezintă un amestec de fructe de mare proaspete, cum ar fi creveți, midii, scoici și pește, adesea gătite cu un bulion de fructe de mare și asezonate cu ierburi. 3. Paella Negra - Făcută cu cerneală de calmar, oferind orezului o culoare neagră distinctivă. calmari, sepie și, uneori, alte fructe de mare, sparanghel, îmbunătățind aroma felului de mâncare cu note bogate și sărate.
Poți lua legătura cu Priscilla trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
17 ani de experiență
„National Culinary Operations Manager”
Reușită în carieră
Am predat Univision Television cum să gătesc timp de o săptămână
Educație și formare
Arte culinare și ospitalitate
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Old Town, West Brighton, Tompkinsville și Graniteville. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 20 de oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?