Meniu de sezon de Frédéric
Vă pregătesc mesele, cinele și recepțiile (aniversări, nunți, ...), oferindu-vă un serviciu personalizat și inovator de bucătărie rafinată. În funcție de gusturile dvs. și de sezon
Traducere automată
Chef în Strasbourg
Oferit la locuința ta
Meniu pasiune culinară de la fe
433 lei 433 lei per oaspete
Meniu creat pentru tine în funcție de dorințele tale și de sezon în 3 feluri: aperitive, antreu, fel principal și desert. La care putem adăuga un platou de brânzeturi maturate. Aceasta include gătitul la fața locului, servirea la masă, precum și curățarea bucătăriei la sfârșitul serviciului. Să alegem împreună felurile de mâncare
Meniu degustare cu 6 feluri
637 lei 637 lei per oaspete
Această versiune include aperitive, 2 feluri întâi pregătite după gusturile și dorințele tale, felul principal, brânzeturi maturate, desert. Produsele vor fi de sezon în porții rezonabile.
Poți lua legătura cu Marie-Hélène trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
25 de ani de experiență
Director executiv pentru un grup privat și bucătar de specialitate Lucas Carton, Crocodile, Loiseau
Reușită în carieră
Tânăr bucătar Gault Millau și Champérard, Franța 3, ...
Educație și formare
CAP și BTS Hoteluri și restaurante
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Strasbourg, Obernai, Saverne și Sarrebourg. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 12 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Marie-Hélène este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
433 lei De la 433 lei per oaspete
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?



