La masă cu Salvo
Îmi place să gătesc în funcție de anotimpuri, de vreme, de emoții, datorită diferitelor mele experiențe, bucătăria mea este o bucătărie a lumii, dar iubesc bucătăria mediteraneană, a amintirilor, care miroase a casă
Traducere automată
Chef în Arrondissement de Nice
Oferit la locuința ta
Meniu Piață
560 lei 560 lei per oaspete
Minimum 1.120 lei pentru a rezerva
1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert în funcție de sezon
Meniu personalizat
713 lei 713 lei per oaspete
Minimum 1.425 lei pentru a rezerva
Meniu personalizat în funcție de dorințele tale
1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert
Meniu de degustare
967 lei 967 lei per oaspete
Minimum 1.832 lei pentru a rezerva
Meniu de degustare cu 5 feluri,
Aperitiv, 1 fel 1, 2 feluri principale, (pâine cu ulei de măsline) desert
Poți lua legătura cu Salvatore trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
15 ani de experiență
Lavorare 3 ani al Mirazur, cel mai bun restaurant din lume 2019, 3 stele Michelin
Reușită în carieră
Diverse experiențe alături de chefi de renume, între Londra și Franța,
Educație și formare
Am obținut o diplomă de bucătărie la institutul profesional hotelier
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Arrondissement de Nice, Arrondissement de Draguignan, Arrondissement of Grasse și Val-de-Chalvagne. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
Salvatore este gazdă persoană fizică
Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
560 lei De la 560 lei per oaspete
Minimum 1.120 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?




