Meniul sezonier al bucătarului Hervé Paya

Creez meniuri de sezon care combină tehnica, emoția și produsele excepționale, inspirate de originile mele din Réunion, de călătoriile mele și de bucătăria franceză contemporană.
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta

Meniu de descoperire

509 lei 
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
Meniul de descoperire este o cină cu 4 feluri de mâncare (aperitiv, antreu, fel principal, desert) pregătită în fața ta. Îmi place să creez un moment special de schimb și împărtășire: gătesc, explic, spun povești. Fiecare fel de mâncare este inspirat de originile mele din Reunion și de călătoriile mele, între bucătăria franceză și aromele lumii. O experiență prietenoasă și rafinată, în care farfuria devine o adevărată călătorie.

Meniul semnăturii

764 lei 
Minimum 4.580 lei pentru a rezerva
O experiență gastronomică în 4 până la 5 pași, între rafinament și creativitate. Gătesc mâncăruri inspirate de călătoriile mele și de originile mele din Reunion în fața ta, amestecând produse de sezon și note exotice. O adevărată călătorie senzorială, în care fiecare fel de mâncare spune o poveste.

Meniu experiență gastronomică

1.018 lei 
Minimum 6.106 lei pentru a rezerva
Experiența supremă: un meniu de degustare personalizat cu 6 feluri de mâncare. Proiectez fiecare fel de mâncare în funcție de dorințele tale, pentru o cină excepțională demnă de un restaurant gourmet, direct la tine acasă. Gătit live, schimburi, asocieri de arome și prezentare atentă: un moment de neuitat între călătorie și haute cuisine.
Poți lua legătura cu Hervé trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
2 ani de experiență
Am gătit alături de bucătarul-șef Alexandre Auger și am format o brigadă în Zanzibar
Reușită în carieră
Am gătit ca bucătar privat în Franța, Ibiza, Tanzania pentru clienți privați și profesioniști
Educație și formare
HACCP
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris și Lille. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Hervé este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
509 lei 
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Meniul sezonier al bucătarului Hervé Paya

Creez meniuri de sezon care combină tehnica, emoția și produsele excepționale, inspirate de originile mele din Réunion, de călătoriile mele și de bucătăria franceză contemporană.
Traducere automată
Chef în Paris
Oferit la locuința ta
509 lei 
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Meniu de descoperire

509 lei 
Minimum 3.053 lei pentru a rezerva
Meniul de descoperire este o cină cu 4 feluri de mâncare (aperitiv, antreu, fel principal, desert) pregătită în fața ta. Îmi place să creez un moment special de schimb și împărtășire: gătesc, explic, spun povești. Fiecare fel de mâncare este inspirat de originile mele din Reunion și de călătoriile mele, între bucătăria franceză și aromele lumii. O experiență prietenoasă și rafinată, în care farfuria devine o adevărată călătorie.

Meniul semnăturii

764 lei 
Minimum 4.580 lei pentru a rezerva
O experiență gastronomică în 4 până la 5 pași, între rafinament și creativitate. Gătesc mâncăruri inspirate de călătoriile mele și de originile mele din Reunion în fața ta, amestecând produse de sezon și note exotice. O adevărată călătorie senzorială, în care fiecare fel de mâncare spune o poveste.

Meniu experiență gastronomică

1.018 lei 
Minimum 6.106 lei pentru a rezerva
Experiența supremă: un meniu de degustare personalizat cu 6 feluri de mâncare. Proiectez fiecare fel de mâncare în funcție de dorințele tale, pentru o cină excepțională demnă de un restaurant gourmet, direct la tine acasă. Gătit live, schimburi, asocieri de arome și prezentare atentă: un moment de neuitat între călătorie și haute cuisine.
Poți lua legătura cu Hervé trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
2 ani de experiență
Am gătit alături de bucătarul-șef Alexandre Auger și am format o brigadă în Zanzibar
Reușită în carieră
Am gătit ca bucătar privat în Franța, Ibiza, Tanzania pentru clienți privați și profesioniști
Educație și formare
HACCP
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Paris și Lille. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Hervé este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?