Farfuria curatoriată de Oresha
Experiență cu chef privat cu meniuri personalizate, arome autentice din Caraibe și servicii de calitate la restaurant la Airbnb.
Traducere automată
Chef în Orlando
Oferit la locuința ta
Cină DE bun venit
660 lei 
Minimum 3.955 lei pentru a rezerva
Relaxează-te și savurează prima seară cu această cină completă în stil caraibian cu autoservire. De la aperitiv la desert, toate mesele sunt pregătite pentru a-ți încânta papilele gustative și pentru a-ți face șederea de neuitat.
Un bufet de lux cu brunch în stil caraibian
660 lei 
Minimum 3.295 lei pentru a rezerva
Răsfață-te cu un brunch în stil caraibian, care îmbină aroma insulei și stilul modern. Bucură-te de pui afumat și vafe, clătite cu rom, parfeuri cu fructe tropicale și multe altele. Include configurare, service și curățare. Opțiune de autoservire cu articole de unică folosință disponibile; prețurile se ajustează în consecință. Servere disponibile pentru o taxă suplimentară. Minimum 5 oaspeți.
Cină tip bufet — Eleganță insulară
813 lei 
Minimum 4.064 lei pentru a rezerva
Savurează o cină caribeană de lux cu somon marinat, coadă de vită înăbușită, creveți în sos curry și multe altele. Include configurare, service și curățare. Opțiune de autoservire cu articole de unică folosință disponibile; prețurile se ajustează în consecință. Servere disponibile pentru o taxă suplimentară. Minimum 5 oaspeți.
Poți lua legătura cu Oresha trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din St. Cloud, Polk City și Groveland. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
660 lei 
Minimum 3.295 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă? 




