Platouri și gustări de la bucătarul Frank
Cu pregătire clasică în tehnica franceză, am lucrat alături de bucătari de top specializați în catering, servicii de restaurant și ca bucătar privat de-a lungul coastei californiene.
Traducere automată
Chef în Pasadena
Oferit la locuința ta
Confort modern, 4 cursuri
1.105 lei 1.105 lei per oaspete
Minimum 4.420 lei pentru a rezerva
O abordare contemporană a felurilor de mâncare care te fac să te simți ca acasă. Această experiență cu patru feluri de mâncare începe cu o supă caldă de sezon și două aperitive pregătite de chef. Felul principal este o coastă fragedă, gătită lent până la perfecțiune, urmată de o budincă caldă de pâine decadentă pentru a încheia.
Platou de mezeluri de sezon
1.547 lei 1.547 lei per grup
O selecție frumos organizată de brânzeturi de sezon, carne artizanală tăiată manual, fructe de pădure proaspete și legume crocante, asociate cu biscuiți gourmet, nuci și acompaniamente de casă.
Poți lua legătura cu Frank trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.
Calificările mele
15 ani de experiență
Bucătar cu 15 ani de experiență în restaurante, catering și mese private.
Reușită în carieră
Am lucrat alături de Rick Bayless, unul dintre cei mai buni chefi, la The Red O din Los Angeles.
Educație și formare
Am studiat artele culinare la Le Cordon Bleu.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.
Specialitățile mele
Voi veni la tine
Mă deplasez la oaspeții din Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach și Norco. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.
Lucruri de știut
Condiții pentru oaspeți
Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.
Accesibilitate
Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe
Politică de anulare
Anulează cu cel puțin 3 zile înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
1.547 lei De la 1.547 lei per grup
Anulare gratuită
Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea
Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?



