Meniu de sezon: semnătură de iarnă, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autorul cărții „Du potager familial aux tables d'exception”, a lucrat alături de Michel Guérard. Creații culinare de sezon adaptabile în funcție de gusturile și alergiile tale.
Traducere automată
Chef în Arrondissement of Senlis
Oferit la locuința ta

Meniu de iarnă

1.426 lei 1.426 lei per oaspete
Minimum 28.503 lei pentru a rezerva
aperitive — aperitiv — fel principal — desert Aperitive — 5 bucăți Intrare Ou organic fiert moale, păstârnac cremos cu trufe, brânză Comté maturată și pâine crocantă Emulsie de carne de pasăre, ulei de alune prăjite Fel de mâncare Căpăun de fermă prăjit cu castane Legume rădăcinoase glazurate Jus redus la vin jaune, piure fin de rutabaga Desert Variație de ciocolată și praline Ciocolată Grand Cru cremoasă, praline crocante cu migdale, înghețată cu boabe de tonka, tuile fin cu cacao

Meniu Prestige de iarnă

1.731 lei 1.731 lei per oaspete
Minimum 34.611 lei pentru a rezerva
6 aperitive 2 feluri principale desert Aperitive — 6 bucăți Intrare - I Pământ Parfait de ou organic, păstârnac cremos și trufe negre, brânză Comté învechită, emulsie de pui cu fân, pâine crocantă Intrare – II Preparat din carne File de vițel Corrèze în crustă de nucă și trufe Jus de cafea cu corp Piure de țelină, păstârnac glazurat cu miere de pădure Desert cu ciocolată și zmeură Sferă de ciocolată Grand Cru și inimă de zmeură Crumble de cacao, sorbet de zmeură picant Văl de ciocolată caldă servit la masă
Poți lua legătura cu Guillaume Jamel trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
28 de ani de experiență
Valentin Nereaudau: bucătar privat și consultant culinar
Reușită în carieră
Valentin Neraudeau: participarea la sezonul 4 al Top Chef
Educație și formare
Valentin Neraudeau: Membru al Academiei Culinare din Franța
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise și Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Guillaume Jamel este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.
1.426 lei De la 1.426 lei per oaspete
Minimum 28.503 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Meniu de sezon: semnătură de iarnă, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autorul cărții „Du potager familial aux tables d'exception”, a lucrat alături de Michel Guérard. Creații culinare de sezon adaptabile în funcție de gusturile și alergiile tale.
Traducere automată
Chef în Arrondissement of Senlis
Oferit la locuința ta
1.426 lei De la 1.426 lei per oaspete
Minimum 28.503 lei pentru a rezerva
Anulare gratuită

Meniu de iarnă

1.426 lei 1.426 lei per oaspete
Minimum 28.503 lei pentru a rezerva
aperitive — aperitiv — fel principal — desert Aperitive — 5 bucăți Intrare Ou organic fiert moale, păstârnac cremos cu trufe, brânză Comté maturată și pâine crocantă Emulsie de carne de pasăre, ulei de alune prăjite Fel de mâncare Căpăun de fermă prăjit cu castane Legume rădăcinoase glazurate Jus redus la vin jaune, piure fin de rutabaga Desert Variație de ciocolată și praline Ciocolată Grand Cru cremoasă, praline crocante cu migdale, înghețată cu boabe de tonka, tuile fin cu cacao

Meniu Prestige de iarnă

1.731 lei 1.731 lei per oaspete
Minimum 34.611 lei pentru a rezerva
6 aperitive 2 feluri principale desert Aperitive — 6 bucăți Intrare - I Pământ Parfait de ou organic, păstârnac cremos și trufe negre, brânză Comté învechită, emulsie de pui cu fân, pâine crocantă Intrare – II Preparat din carne File de vițel Corrèze în crustă de nucă și trufe Jus de cafea cu corp Piure de țelină, păstârnac glazurat cu miere de pădure Desert cu ciocolată și zmeură Sferă de ciocolată Grand Cru și inimă de zmeură Crumble de cacao, sorbet de zmeură picant Văl de ciocolată caldă servit la masă
Poți lua legătura cu Guillaume Jamel trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
28 de ani de experiență
Valentin Nereaudau: bucătar privat și consultant culinar
Reușită în carieră
Valentin Neraudeau: participarea la sezonul 4 al Top Chef
Educație și formare
Valentin Neraudeau: Membru al Academiei Culinare din Franța
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise și Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Guillaume Jamel este gazdă persoană juridică

Este persoana responsabilă pentru acest serviciu.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?