Bucătărie tradițională italiană de Stephan

Bucătarul/proprietarul Rossoblu, am fost jurat invitat la Top Chef și Hell's Kitchen.
Traducere automată
Chef în Los Angeles
Oferit la locuința ta

Mâncare italienească cu suflet

1.079 lei 1.079 lei per oaspete
Bucură-te de o cină tradițională italiană cu paste rulate manual, produse proaspete de la piață și fructe de mare și carne de înaltă calitate.
Poți lua legătura cu Steve & Dina trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
27 de ani de experiență
În prezent, dețin și administrez restaurantele Rossoblu și Superfine Pizza din Los Angeles.
Reușită în carieră
Restaurantul meu Sotto a fost recunoscut ca fiind printre cele mai bune restaurante noi ale Esquire din SUA.
Educație și formare
Am absolvit UC San Diego și Institutul de Educație Culinară din New York.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Los Angeles. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.
1.079 lei De la 1.079 lei per oaspete
Anulare gratuită

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?

Bucătărie tradițională italiană de Stephan

Bucătarul/proprietarul Rossoblu, am fost jurat invitat la Top Chef și Hell's Kitchen.
Traducere automată
Chef în Los Angeles
Oferit la locuința ta
1.079 lei De la 1.079 lei per oaspete
Anulare gratuită

Mâncare italienească cu suflet

1.079 lei 1.079 lei per oaspete
Bucură-te de o cină tradițională italiană cu paste rulate manual, produse proaspete de la piață și fructe de mare și carne de înaltă calitate.
Poți lua legătura cu Steve & Dina trimițându-i un mesaj pentru a personaliza oferta sau a face modificări.

Calificările mele

Chef
27 de ani de experiență
În prezent, dețin și administrez restaurantele Rossoblu și Superfine Pizza din Los Angeles.
Reușită în carieră
Restaurantul meu Sotto a fost recunoscut ca fiind printre cele mai bune restaurante noi ale Esquire din SUA.
Educație și formare
Am absolvit UC San Diego și Institutul de Educație Culinară din New York.
Pentru a-ți proteja plata, folosește întotdeauna Airbnb pentru a trimite bani și a comunica cu gazdele.

Specialitățile mele

Voi veni la tine

Mă deplasez la oaspeții din Los Angeles. Pentru a rezerva într-o locație diferită, îmi poți trimite un mesaj.

Lucruri de știut

Condiții pentru oaspeți

Pot participa oaspeți cu vârsta de minimum 18 ani, până la 10 oaspeți în total.

Accesibilitate

Trimite un mesaj gazdei pentru mai multe detalii. Află mai multe

Politică de anulare

Anulează cu cel puțin 1 zi înainte de ora de începere pentru a primi o rambursare integrală.

Chefi de pe Airbnb sunt verificați în ceea ce privește calitatea

Chefii sunt evaluați pe baza experienței profesionale, a portofoliului de meniuri și a reputației excelente. Află mai multe
Ai identificat o problemă?